'' Ολοι οι αθλητές θέλουν να παίξουν σε αυτό το ματς '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Ολοι οι αθλητές θέλουν να παίξουν σε αυτό το ματς ''

 


Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας στην Νίκαια, την προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός θέλει να αντιδράσει απέναντι στην ΑΕΚ και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. 

Στην 16άδα του Ολυμπιακού θα είναι οι : Κοτανίδης, Τερλέτσκι, Παπαδημητρίου, Παπαβασίλης, Παπαδόπουλος, Μπούντιτς, Μπάγιος, Αραπακόπουλος, Καραμπουρνιώτης, Μιχαηλίδης, Κουκουλάς, Μοντόρο, Δεληχρήστος, Δομπρής, Κανδύλας, Οστρούτσκο.

Εκτός θα είναι μόνο ο Πασσιάς ενώ επιστρέφει ο Δεληχρήστος. 

Στον επίσημο ιστότοπο του Ολυμπιακού, ο προπονητής της πειραϊκής ομάδας Γιώργος Καρασαββίδης και ο έμπειρος αθλητής Βύρωνας Παπαδόπουλος, δήλωσαν : 

Γιώργος Καρασαββίδης: «Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι, που πάντα... ιντριγκάρει όλους τους αθλητές. Ο αντίπαλος προέρχεται από πολλά δυνατά ευρωπαϊκά ματς, που σίγουρα τον έχουν βοηθήσει. Όμως, οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά και εμείς είμαστε πάλι έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη, όπως και στον πρώτο αγώνα».

Βύρωνας Παπαδόπουλος: «Προετοιμαζόμαστε αρκετό καιρό ψυχολογικά και τακτικά για το ντέρμπι με την ΑΕΚ . Είναι ένα ματς που όλοι οι αθλητές ανυπομονούν να παίξουν. Για εμάς δεν αλλάζουν πολλά σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου, θα παλέψουμε σαν ομάδα μέχρι το τελευταίο λεπτό και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο της συγκέντρωσης μας μέσα σε μια δύσκολη έδρα».

No comments