Στις 3 καλύτερες ομάδες όλης της Ελλάδας για το 2021 το χάντμπολ της ΑΕΚ ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στις 3 καλύτερες ομάδες όλης της Ελλάδας για το 2021 το χάντμπολ της ΑΕΚ !

 


Σπουδαία αναγνώριση και άκρως τιμητική διάκριση για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ( και φυσικά, συνολικά, για το άθλημα του χάντμπολ ), καθώς, είναι μέσα στις 3 πρώτες σε ψήφους ομάδες της Ελλάδας, σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, για το 2021, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των δημοσιογράφων-μελών του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου ( Π.Σ.Α.Τ. ).

Οι 3 ομάδες με τις περισσότερες ψήφους είναι, με αλφαβητική σειρά, η ΑΕΚ χάντμπολ, η Εθνική Πόλο Ανδρών και ο Ολυμπιακός Πόλο Γυναικών.

Σπανιότατη επιτυχία για ομάδα χάντμπολ στην Ελλάδα, πέραν πάσης αμφιβολίας, αναγνώριση για το τρεμπλ.

Η πρώτη ομάδα για το 2021 θα αποκαλυφθεί την  Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής, στην ετήσια εκδήλωση του Π.Σ.Α.Τ., όταν θα ανοίξουν οι φάκελοι και τότε θα ανακοινωθεί η σειρά και ο αριθμός ψήφων για τις 3 πρώτες ομάδες, ώστε να διατηρηθεί μέχρι εκείνου το σημείο το σχετικό σασπένς.

Σε συλλογικό επίπεδο, από το χάντμπολ, ψηφίσθηκαν επίσης η ομάδα χάντμπολ Γυναικών του ΠΑΟΚ ( 17η με 16 ψήφους ) ενώ ο προπονητής της ΑΕΚ Δημήτρης Δημητρούλιας αναδείχθηκε 4ος καλύτερος προπονητής για το 2021 με 88 ψήφους ( στην τριάδα είναι οι Βλάχος-Παυλίδης από το πόλο και ο Πομάσκι από τον στίβο ), με τον Γιώργο Ζαραβίνα να παίρνει 5 ψήφους για την πορεία του με την Ανόρθωση και να είναι στην 21η θέση.

Και για τον Δημήτρη Δημητρούλια, η επιτυχία είναι εξαιρετική, σπανιότατη επίσης για το χάντμπολ.


No comments