Διάπλατα χαμόγελα για την Next Generation της ΑΕΚ, '' στα βαθιά '' ο ελπιδοφόρος Κοτσιώνης ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διάπλατα χαμόγελα για την Next Generation της ΑΕΚ, '' στα βαθιά '' ο ελπιδοφόρος Κοτσιώνης !

 


Ο προπονητής της ΑΕΚ Δημήτρης Δημητρούλιας, αναμφίβολα, πέρασε ένα ευχάριστο απόγευμα το Σάββατο...

Οχι μόνο επειδή νίκησε η ομάδα του την Σαλαμίνα, αλλά, γιατί είδε όσα ήθελε και ήλπιζε από τους νεότερους σε ηλικία παίκτες του, όπως άλλωστε  είπε στο greekhandball.com  :  

'' Tο χθεσινό παiχνίδι ήταν πολύ ευχάριστο για όποιον ήταν στο γήπεδο. Οι νεαροί παίκτες μας πήραν τον κύριο χρόνο του αγώνα, είναι ωραίο να βλέπεις τη νέα γενιά να προσπαθεί να παίξει όπως οι μεγαλύτεροι σε ηλικία συμπαίκτες τους και μάλιστα με εξαιρετικό τρόπο. Αυτό είναι το μεγάλο κέρδος για την ΑΕΚ. Ηταν ένα ευχάριστο απόγευμα ''. 

Ακολουθεί την Τρίτη το ματς με την Σπόρτιγκ στη Λισσαβόνα, με τον Μόγια κατά 95% να είναι εκτός αποστολής και τον Δικαιούλια να ετοιμάζεται για την 16άδα της αποστολής, που θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Δευτέρας και θα προπονηθεί το βράδυ στην πορτογαλική πρωτεύουσα.

Δεν θα είμαστε άστοχοι, αν προχωρήσουμε στην εκτίμηση ότι ο Κοτσιώνης, με την εικόνα που έδειξε την Τρίτη και το Σάββατο, ίσως '' πέσει στα βαθιά '', καθώς κερδίζει την εμπιστοσύνη των προπονητών του. 

Τι εκτιμά ο Δημητρούλιας για την αναμέτρηση με την ισχυρή Σπόρτιγκ, την εξ ορισμού πιο δυνατή ομάδα στον Ομιλο, μαζί με την Νιμ ;

'' Σημασία έχει να είμαστε αντωγωιστικοί, ξεπεράσαμε μικροπροβλήματα που είχαμε, έχω την αίσθηση ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, έτοιμοι να παλέψουμε 60 λεπτά, με μαχητικότητα, αλλά και να διαβάσουμε τις αδυναμίες του εξαιρετικού αντιπάλου, που είναι σε σπουδαία φόρμα, με ενέργεια. Πρέπει πρώτα να χτυπήσουμε στο μυαλό τους, πριν από τα αδύνατα σημεία τους, με εξυπνάδα, συνοχή, περισσότερη συνεργασία στην άμυνα και διάρκεια, ενέργεια. Στο ματς με την Πέλιστερ, το έλλειμα  συγκέντρωσης δεν μας έκανε πολύ συνεκτικούς στην άμυνα και στην επικοινωνία και το έχοτμε κατανοήσει ''.

No comments