Με νέα πρόσωπα η ΑΕΚ στη Σαλαμίνα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με νέα πρόσωπα η ΑΕΚ στη Σαλαμίνα

 


Με αλλαγές, ώστε να ξεκουρασθούν παίκτες και άλλοι να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής, θα πάει η ΑΕΚ στη Σαλαμίνα όπου παίζει με την ομώνυμη τοπική ομάδα το Σάββατο 20/11 στις 18.00, φιλοδοξώντας να διατηρήσει το αήττητο, με την 4η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος με την νησιωτική ομάδα.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας άφησε, μοιραία, εκτός αποστολής τους τραυματίες Μόγια, Λέμος, Κεδέρη, όπως επίσης ( σε σχέση με το ματς με την Γιούροφαρμ Πέλιστερ ), τους Ουγκάλντε, Τζηρά, Μπεριά ενώ συμπεριέλαβε τους Ζαρίκο, Στάθη, Βασιλείου, Δικαιούλια.

Στην 16άδα της ΑΕΚ πήρε ο προπονητής της ομάδας τους: Μπουκοβίνα, Άντζελιτς, Καλόμοιρο, Νικολαΐδη, Ζαρίκο, Βασιλείου, Αραμπατζή, Μπριάτκα, Στάθη, Κοτσιώνη, Δικαιούλια, Παπαδιονυσίου, Μπεντζιλαλί, Πλάθα, Μυλωνά και Ηλιόπουλο.

Ο Γιουράι Μπριάτκα δήλωσε στο aek.gr: «Στον αγώνα με την Σαλαμίνα πάμε με στόχο, προφανώς, τη νίκη. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να πάρουμε τη νίκη και ύστερα να επικεντρωθούμε στο δύσκολο ματς με την Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα».


No comments