Δημητρούλιας: "Ήταν τρελό ματς - Κάναμε φανταστική εμφάνιση" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: "Ήταν τρελό ματς - Κάναμε φανταστική εμφάνιση"

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, σχολίασε μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην Σπόρτινγκ (ήττα με 31-30) ότι η Ένωση πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στην Πορτογαλία.

Δήλωσε: «Ηταν ένα τρελό ματς. Συγχαρητήρια στους αντιπάλους. Κάναμε μια φανταστική εμφάνιση. Χάσαμε στην αρχή του αγώνα τον Τζηρά και σε κρίσιμο σημείο το Πλάθα, αλλά είμαι πολύ περήφανος γι' αυτή την ομάδα. Οι παίκτες μου έπαιξαν καταπληκτικά και ειδικά οι νέοι και δείξαμε ότι κάνουμε πολύ καλή δουλειά στον σύλλογο.

Δικαιούμασταν από την γενική εικόνα έναν πόντο. Βρεθήκαμε σε αυτό το ματς με πολύ λίγες μονάδες, κάποιοι παίκτες έπαιξαν ηρωικά σήμερα. Θα θέλαμε μεγαλύτερη αποτελεσματικοτητα από την δεξιά πλευρά μας. Είναι από τα ματς που το αποτέλεσμα πονάει σε σχέση με όσα δείξαμε στο γήπεδο. Ημασταν λίγοι αλλά ορισμένοι παίκτες μας ήταν ηρωικοί. Ειδική μνεία αξίζουν οι νεαροί πάικτες μας και ειδικά ο Κοτσιώνης που αν μείνει προσγειωμένος τότε θα έχει σαφή θέση όχι μόνο στη μελλοντική ομάδα της ΑΕΚ αλλά και στην τωρινή. Σήμερα έπαιξε σαν επαγγελματίας πλέι μέικερ και ήταν από τους παίκτες με καθαρό μυαλό και αυτό είναι πολύ σημαντικό ζητούμενο για εμένα, στη λειτουργία της ομάδας. Ο Δικαιούλιας είχε το θάρρος και το θράσος που έπρεπε ενώ κάνει συνολικά μεγάλη προσπάθεια".

No comments