Δυσαρέσκεια και έκφραση αγωνίας από τον Αθηναϊκό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δυσαρέσκεια και έκφραση αγωνίας από τον Αθηναϊκό

 


Ο Αθηναϊκός, με ανακοίνωση του, διαμαρτύρεται για την αντιμετώπιση που έχει από την διαιτησία :

“Μετά τις πρώτες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων που συμμετέχουν οι ομάδες μας και με κορυφαίο παράδειγμα το παιχνίδι της ανδρικής ομάδας μας στην έδρα του Πανελληνίου, επιθυμούμε ως Διοίκηση του Αθηναϊκού ΑΣΒ να εκφράσουμε τη δυσαρέσκειά μας για την αντιμετώπισή της ομάδας από τη διαιτησία και συνακόλουθα την αγωνία μας για την εν γένει εξέλιξη του αθλήματος.

Ο Αθηναϊκός έχει επανέλθει με βήματα σταθερά και δυναμικά στο χαντμπολικό προσκήνιο, με φρέσκιες ιδέες και όρεξη, και κυρίως αγάπη και ενότητα. Στην πορεία αυτή οι καλοθελητές, που πάντα υπάρχουν, αμφισβήτησαν την δυνατότητα, την πρόθεση και τη διάρκεια του εγχειρήματος και διαψεύστηκαν πανηγυρικά.

Δεν μας πτοούν οι δυσκολίες, αφού τέτοιες παλεύουμε από την πρώτη μέρα, το μακρινό πλέον 2016. 

Δεν μπορούμε  βέβαια να εθελοτυφλούμε και να μην διαπιστώνουμε, πλέον και οι μετριοπαθέστεροι ημών, ότι υφίσταται πρόβλημα στην αντιμετώπισή μας από τη διαιτησία που εν τέλει δικαίως ερμηνεύεται ως έλλειψη σεβασμού προς την ομάδα και την προσπάθειά της. 

Οι εκ των ιδίων βαθμολογίες και επιβραβεύσεις δεν αλλάζουν την πραγματικότητα στο 40Χ20 για αυτούς που βλέπουν χωρίς παρωπίδες κι υστεροβουλία.

Ας μην επιχαίρουν για την παρούσα κατάσταση, όσοι τυχόν επιχειρούν να μας υπονομεύσουν γιατί και οι ομάδες μας θα ισχυροποιηθούν, όπως γίνεται συστηματικά συνεχώς κάθε χρόνο, και εμείς θα αντιμετωπίσουμε και αυτή την δυσκολία μεθοδικά και αποτελεσματικά εντός και εκτός γραμμών.

Η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι εκτός από τον υγιή αθλητισμό και το χάντμπολ προάγει και την τάξη, την οργάνωση και την συνέπεια. 

Σε μία εποχή που στο άθλημά μας γίνεται μία προσπάθεια να ανέβει ο πήχης, και στις εθνικές ομάδες, αλλά και κυρίως επιχειρείται ένα γενικό οικονομικό συμμάζεμα και επανεκκίνηση, η ομάδα μας θα είναι εκεί που πρέπει να μπούν οι σωστές βάσεις ενάντια σε κάθε δυσκολία και κάθε παραφωνία.

Λυπούμεθα, που σε συνέχεια των ανωτέρω παραφωνιών, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας κ. Βαρελτζής κλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή γιατί, ακόμη και αυτός που είναι παράδειγμα ψυχραιμίας, τόλμησε να διαμαρτυρηθεί.

Δυστυχώς, με πρακτικές τέτοιου τύπου, δηλαδή με την παραπομπή των κατά γενική ομολογία ήρεμων και ευγενών στοιχείων του αθλήματος, εκτίθενται οι ίδιοι οι παραπέμψαντες και ομολογούνται οι παραφωνίες.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ομοσπονδία για την πρωτοβουλία που ανέλαβε να αναγγείλει κλήρωση για την διεξαγωγή των αγώνων του Σαββάτου με γηπεδούχους την ομάδα μας και την ομάδα της Δόξας Βύρωνα στο κλειστό Στέφανος Καραλής, που είχε ως αποτέλεσμα να επιλυθεί το πρόβλημα που η ίδια δημιούργησε.”

No comments