Καταδίκη της άνανδρης επίθεσης από την Σπόρτιγκ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καταδίκη της άνανδρης επίθεσης από την Σπόρτιγκ

 



Διπλωματική αλλά και νίκη ουσίας, σε επίπεδο εντυπώσεων, χειρισμού αλλά και αποδοχής από την Ευρωπαίκή Ομοσπονδία, ως '' ισχυρό παίκτη '' πλέον, αποτελεί για την ΑΕΚ η απολογητική ανακοίνωση από την Σπόρτιγκ Λισσαβόνας για την άνανδρη επίθεση εναντίον 10 φίλων της ΑΕΚ, μετά το ματς των δύο ομάδων :
'' Αυτό που θα έπρεπε να είναι νύχτα πανηγυρισμών ακόμα μίας επιτυχίας των Λιονταριών μας, ατυχώς κατέληξε με επεισόδια βίας στην περιοχή του Ζοάο Ρόσα Παβίλιον.
Μία ομάδα από 10 Ελληνες φιλάθλους, που ταξίδεψαν στη Λισσαβόνα ώστε να να υποστηρίξουν την ομάδα τους, δέχθηκαν επίθεση μετά την αποχώρηση τους από το γήπεδο από ομάδα άλλων υποστηρικτών και στη συνέχεια προστατεύθηκαν μέσα στην αθλητική εγκατάσταση.
Η Σπόρτιγκ με κατηγορηματικότητα καταδικάζει αυτό το επεισόδιο και θα παράσχει όλη την αναγκαία υποστήριξη στις αρμόδιες αρχές ώστε να καταλογισθούν οι ευθύνες.
Ο σύλλογος της Σπόρτιγκ αποκηρύσσει τέτοιες συμπεριφορές, που είναι το αντίθετο από ότι πιστεύουμε σε ότι αφορά τον τρόπο ζωής μας και την συμπεριφορά μας στον αθλητισμό ''. 

No comments