Αποκαλυπτήρια ΑΕΚ στις Σιταποθήκες, με 6 μεταγραφικές προσθήκες - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποκαλυπτήρια ΑΕΚ στις Σιταποθήκες, με 6 μεταγραφικές προσθήκες

 


Τον πρώτο της επίσημο αγώνα δίνει το Σάββατο (20/11, 22:00) η γυναικεία ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Κερατσινίου για την 2η αγωνιστική του Β’ Υποομίλου του 1ου Ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. 

Η πρώτη ομάδα της ΑΕΚ αποτελείται από τις: Αγγελική-Μαρσιάνα Τσικνή, Βασιλική Κίτσιου, Δέσποινα Ζάγκα, Άννα-Μαρία Παπανικολάου, Αμαλία Μανδαμαδιώτη, Ειρήνη Ψαριώτη, Βασιλική-Ιωάννα Βουκλαρή, Χριστίνα Κουτροδήμου, Χαρίκλεια Κατσικά, Αντωνία Τέτου, Ροζαλία Παπαϊωάννου, Βασιλική Θανοπούλου, Αϊσέ Βέλεμ, Μαρία Παύλου, Τρισεύγενη Λυτρίβη, Αλκίντα Μετάι, Χριστίνα Μπρεάνου, Μαγδαληνή Μπανάση, Μαρία Μπρεάνου, Στέλλα Μαυρίδου, Δανάη Παπαϊωάννου, Μαρίνα Μπανάση, Αδαμαντία-Μαρία Πατρώνη.

Η πλειοψηφία των αθλητριών της ΑΕΚ αγωνίσθηκε πέρσι με την ομάδα στα ηλικιακά πρωταθλήματα, ωστόσο, υπήρξε ενίσχυση με 6 έμπειρες αθλήτριες που πλαισιώνουν το ρόστερ, ώστε να υποστηρίξουν την άμεση άνοδο στην Α1 Εθνική ( Παύλου, Βέλεμ, Ζάγκα, Θανοπούλου, Τέτου, Παπανικολάου ).

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Κώστας Κότσιρας, δήλωσε στο aek.gr: «Είναι μία μεγάλη και ιστορική στιγμή για εμάς. Ως ΑΕΚ έχουμε πάντα υψηλούς στόχους, επομένως εφόσον αγωνιζόμαστε στην Α2, ο στόχος μας είναι μόνο η άνοδος στην Α1. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Με δυναμισμό θα ξεκινήσουμε την πορεία μας, με πρώτο αντίπαλο τον Ολυμπιακό Κερατσινίου. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας».

No comments