Μπουκοβίνας στο greekhandball.com : '' Παίξαμε και για αυτούς που έλειπαν...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπουκοβίνας στο greekhandball.com : '' Παίξαμε και για αυτούς που έλειπαν...''



Προφητικά, ο Πέτρος Μπουκοβίνας είχε πεί όταν ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στην ΑΕΚ ότι '' οι στόχοι της ΑΕΚ δεν μπορούν παρά να είναι μόνο το νταμπλ και η διάκριση στην Ευρώπη, αυτή είναι και η φιλοδοξία μου, καθώς, προσωπικά δεν μου αρέσει να χάνω ''.

Και απόψε, σε ένα ακόμα ματς της ΑΕΚ σε αυτή τη σεζόν, ο διεθνής Ελληνας τερματοφύλακας  ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της...

Ο Μπουκοβίνας είπε στο greekhandball.com  :

'' Κάναμε ένα τεράστιο παιχνίδι, παίξαμε και για αυτούς που έλειπαν. Ολη η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά. Είχαμε πεί να προσπαθήσουμε να μείνουμε στο ματς και όσο αυτό προχωρούσε, μέναμε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Εβλεπα απόλυτα ήρεμα και συγκεντρωμένα τα πρόσωπα των συμπαικτών μου και αυτό ήταν το κλειδί της νίκης. Η διάκριση που κέρδισα είναι πολύ σημαντική για όλη την ομάδα, δεν κοιτάω τον εαυτό μου. Ενα τεράστιο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου για αυτό το βραβείο του MVP. Είχαμε μελετήσει πολύ τα σουτ των Γάλλων, με τον Δημήτρη Καφφάτο, είχαμε διαρκή επικοινωνία, όλα πήγαν καλά. Μεγάλη νίκη και για το ελληνικό χάντμπολ συνολικά, όχι μόνο για την ΑΕΚ. Θα το χαρούμε για λίγο και από αύριο τα κεφάλια κάτω και συνεχίζουμε την δουλειά ''. 

No comments