Δημητρούλιας στο greekhandball.com : '' Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την γιορτή μου, αλλά, τίποτα δεν έχει κριθεί...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας στο greekhandball.com : '' Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την γιορτή μου, αλλά, τίποτα δεν έχει κριθεί...''


Ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, θα θυμάται για πάντα αυτή την ονομαστική γιορτή του, καθώς, συνδυάσθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο, με νίκη στην Γαλλία επί της Νιμ, με το πολλαπλάσιο μπάτζετ, την ομάδα που είναι από τις δυνάμεις του ισχυρότατου γαλλικού πρωταθλήματος.

Ο Κατερινιώτης τεχνικός ηγέτης, σχολίασε προς το greekhandball.com :

'' Η αλήθεια είναι ότι κάναμε, πράγματι, ένα εξαιρετικό παιχνίδι πριν από το, ίσως, πιο κομβικό ματς  για την εξέλιξη της παρουσίας μας στο γκρουπ, απέναντι στην Πέλιστερ, στη Χαλκίδα. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή την νίκη, όχι να μας ...χρησιμοποιήσει. Τι ζήτησα από τα παιδιά πριν από το παιχνίδι ; Να παίξουν στο 100%, να μην παρατήσουν ποτέ πνευματικά τον αγώνα και να δείξουν προσαρμογή στον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά. Τα παιδιά έδειξαν πολύ μεγάλη προσωπικότητα και σαν ομάδα ανεβήκαμε επίπεδο με αυτό το παιχνίδι. Δεν μπορώ παρά να παραδεχθώ ότι είμαι πολύ υπερήφανος για τους παίκτες και τους συνεργάτες μου, για την ομαδική δουλειά που έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Εγινε εξαιρετική δουλειά, λειτουργήσαμε συντονισμένα, όλοι μαζί. Ευχαριστούμε και τους φίλους της ΑΕΚ που ήταν κοντά μας, μας έδωσαν σημαντική ενέργεια. Από το 1989 ασχολούμαι με το χάντμπολ και σαφώς γνωρίζω την αξία μιας νίκης σε γαλλικό έδαφος. Παίξαμε με μία ομάδα με υπερπολλαπλάσιο μπάτζετ στο σπίτι της, αυτό τα λέει όλα. Η προετοιμασία μας ήταν όπως με κάθε ομάδα που θέλουμε να κερδίσουμε, αν και βασικός στόχος μας δεν ήταν η νίκη, αλλά, η καλή εμφάνιση. Μέσα στον αγώνα φανήκαμε δυνατοί πνευματικά και έξυπνοι τακτικά, καταφέραμε να βρούμε λύσεις αν και ο αντίπαλος ήθελε να τελειώσει νωρίς το ματς και αυτό ήταν εμφανές. Οσο η  Νιμ δεν κατάφερνε στην πορεία του αγώνα να εξασφαλίσει την νίκη, παρουσίαζε εκνευρισμό και αυτό το αξιοποιήσαμε ιδανικά, αν και είχαμε πολύ σημαντικές απουσίες. Κάναμε πολύ έξυπνο παιχνίδι, ίσως όχι το πιο όμορφο, αλλά, σίγουρα το πιο προσαρμοσμένο και παράλληλα πετύχαμε και ένα βήμα στο κομμάτι της προσωπικότητας της ομάδας, Βάλαμε τα στοιχεία αυτά που χρειάζονταν για να πάρουμε το αποτέλεσμα, ωστόσο, αυτή η νίκη θα έχει μεγάλη αξία αν καταφέρουμε να κερδίσουμε την Πέλιστερ στη Χαλκίδα, αναμέτρηση-κλειδί για την εξέλιξη μας στο θεσμό. Ακόμα, είμαστε στο 20% της διοργάνωσης  και τίποτα δεν έχει κριθεί. Να χαρούμε απόψε, αλλά, από αύριο χαμηλά τος τόνους και να είμαστε εκεί  που πρέπει ''.

Οπως παραδέχεται ο Δημητρούλιας, με ειλικρίνεια '' συνήθως η ημέρα της γιορτής σου είναι βαρετή, αλλά, αυτή την γιορτή του Αγίου Δημητρίου, πραγματικά, δεν θα την ξεχάσω ποτέ...''.


No comments