'' Είμαστε πάλι εδώ, για ένα τελευταίο χατήρι...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Είμαστε πάλι εδώ, για ένα τελευταίο χατήρι...''

 


Το greekhandball.com προκειμένου να ακολουθήσει τους κανόνες δεοντολογίας, αλλά, χωρίς την παραμικρή  διάθεση να ξεκινήσει '' γαϊτανάκι ανακοινώσεων ''  στο όνομα της επισκεψιμότητας, επανέρχεται για τελευταία φορά στο ζήτημα της μη συμμετοχής του Φαίακα στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Γυναικών, παρουσιάζοντας τα κυριότερα σημεία από την ανακοίνωση που πήραμε εκ μέρους των αθλητριών της ομάδας του Ιονίου, κρατώντας πάντα το ύφος και το επίπεδο που πρέπει και δίχως καμία διάθεση πρόκλησης αντιπαραθέσεων : 

''  Κακώς χρησιμοποιείται η λέξη αναστολή, καθώς αυτή θα ίσχυε αν πριν από 6 μήνες μας έλεγαν ότι με βάση τον προγραμματισμό αναστέλλουμε φέτος τη λειτουργία, δουλεύουμε με τις Ακαδημίες και του χρόνου θα επαναλειτουργήσει το τμήμα.  Όταν στις 4 Οκτωβρίου  δεν έχουμε ξεκινήσει κάν προετοιμασία, μας  παίρνουν τηλέφωνο και μας λένε ότι η ομάδα δεν έχει βρει προπονητή, δεν έχει ώρες στο γήπεδο και δεν θα κατέβει φέτος και να πάνε στον Κερκυραικο όσες θέλουν, αυτό είναι διάλυση του τμήματος. 

Ο λόγος που αποφασίσαμε να απαντήσουμε, δεν είναι για να βγουν τα μαχαίρια ανάμεσα σε εμάς και τη διοίκηση που, αν μη τι άλλο μας στήριξε τα προηγούμενα χρόνια. Η αλήθεια είναι πως αναγκαζόμαστε να απαντήσουμε. Κυρίως, γιατί πριν λίγες μέρες , όταν και μάθαμε πως διαλυθήκαμε, συναντηθήκαμε μαζί τους, τους κοιτάξαμε στα μάτια και είπαμε μεταξύ μας ποια είναι η αλήθεια. Άλλοι συγκινηθήκαν μαζί μας και άλλοι μας έδωσαν δίκιο και μας ζήτησαν συγνώμη και έψαχναν λύσεις μέχρι τελευταία στιγμή. Βέβαια, υπήρχαν και αυτοί που αδιαφόρησαν. 

Κρίμα γιατί μάλλον ονειροβατούσαμε και νομίζαμε πως ήμασταν ΜΙΑ ομάδα  και βρισκόμασταν πάντα στο πλευρό της αντρικής μας ομάδας.

Οφείλουμε να υπερασπιστούμε τον ιδρώτα μας, το χρόνο μας, το σώμα μας, την ψυχή μας και την ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.  

Να ξεκαθαρίσουμε πως εμείς ως αθλήτριες δεν είμαστε αντίθετες να πάμε στον Κερκυραικό, άλλωστε ήδη έχουμε ξεκινήσει προπονήσεις εκεί, σε ένα γνώριμο περιβάλλον από συναθλήτριες μας στο Φαίακα, που είχαν την τύχη να φύγουν νωρίτερα και να αποφασίσουν μόνες τους ότι θα πάνε σε άλλη ομάδα και όχι να βρεθούν προ τετελεσμένων γεγονότων. 

Ευχαριστούμε για την αγάπη και τη στήριξη που έχουμε πάρει από το φίλαθλο κόσμο, την χρειαζόμασταν γιατί μας πόνεσε η διάλυση, αλλά τώρα είμαστε πάλι εδώ, όλες μαζί όπως πάντα, να σας κάνουμε ένα τελευταίο χατήρι και να δείτε  τον κερκυραϊκό γυναικείο αθλητισμό να διαπρέπει... από την απέναντι πλευρά όμως και χωρίς καραβάκι στο στήθος ''.

.


No comments