Ανακαινίζεται το ιστορικό κλειστό '' Ζαχαρίας Αλεξάνδρου '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακαινίζεται το ιστορικό κλειστό '' Ζαχαρίας Αλεξάνδρου ''

 


Η νέα διοίκηση του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας ( στην οποία μετέχουν 5 εκπρόσωποι του χάντμπολ, μάλιστα με δυναμική όσο και αποτελεσματική παρουσία ) κάνει σοβαρές ενέργειες για την αναβάθμιση  του τμήματος χάντμπολ, με την αναδιοργάνωση του, αλλά, παράλληλα, βελτιώνει, στο μέτρο του δυνατού, τη λειτουργικότητα του κλειστού γηπέδου '' Ζαχαρίας Αλεξάνδρου ''.
Ωστόσο, ο χρόνος αφήνει ολοκάθαρα πλέον τα σημάδια του στο ιστορικό κλειστό και αναμένεται, πλέον, η ριζική ανακαίνιση του.
Στις 7 Σεπτεμβρίου υπεγράφη από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας και την ανάδοχο εταιρεία ( από την Μάνδρα ), η σύμβαση για οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες στο κλειστό, αξίας 523.278 ευρώ.
Μένει να δούμε πότε και πως θα ξεκινήσουν οι εργασίες ώστε να επηρεασθεί η αγωνιστική δραστηριότητα των τμημάτων του Ιωνικού Ν.Φ., όσο γίνεται λιγότερο.
Ο συμβατικός χρόνος παράδοσης του έργου, τοποθετείται 9 μήνες μετά την υπογραφή της σύμβασης, άρα όλα πρέπει να είναι έτοιμα στις 7 Μαϊου.    
Για την ιστορία, ο Ζαχαρίας Αλεξάνδρου υπήρξε πολύτιμος στυλοβάτης για τα διοικητικά του Ιωνικού Ν.Φ., πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ, όπου πρωτοεξελέγη το 1977 και γαμπρός του Νίκου Τρυπιά, ο οποίος διετέλεσε Δήμαρχος Ν.Φιλαδέλφειας ( η οδός μπροστά από το κλειστόμ ονομάζεται Νίκου Τρυπιά ).    

No comments