Με πολυφωνία ο Ολυμπιακός έκανε καρέ απέναντι στον πεισματάρη Ιωνικό Ν.Φ. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με πολυφωνία ο Ολυμπιακός έκανε καρέ απέναντι στον πεισματάρη Ιωνικό Ν.Φ.



Τέταρτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό, που επικράτησε με 29-22 του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο κλειστό '' Ζαχαρίας Αλεξάνδρου ''.
Δίκαιη, αναμφίβολα, επικράτηση των '' ερυθρόλευκων '', αξιομνημόνευτη ωστόσο η προσπάθεια του γηπεδούχου Ιωνικού Ν.Φ. που δεν εγκατέλειψε σε κανένα σημείο τον αγώνα, αν και ήταν διαρκώς πίσω στο σκορ με διαφορά που έφθασε και τα 8 τέρματα στο ξεκίνημα της επανάληψης, ωστόσο, στο μεγαλύτερο μέρος της συνάντησης κινείτο στην περιοχή των 4-5 γκολ υπέρ του Ολυμπιακού.
Η δυνατότητα του προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργου Καρασαββίδη να έχει πληθώρα εναλλακτικών λύσεων, διατηρούσε διαρκώς φρέσκια και με διαφορετικές επιλογές την ομάδα του ενώ ο τεχνικός του Ιωνικού Ν.Φ. Γιάννης Αρβανίτης, προφανώς, δεν έχει την ίδια πολυτέλεια, ωστόσο, πήρε βοήθεια από τους εξαιρετικούς σε απόδοση τερματοφύλακες Συγγάρη-Μπραουδάκη, όπως επίσης και από τους Χαντέλη-Σ.Αϊβαλιώτη που σκόραραν συνολικά 9 γκολ από την περιφέρεια, αλλά και από τον εξτρέμ Καραμασιώτη, ο οποίος έδωσε λύσεις απέναντι στο '' τείχος '' που ύψωσε με πειθαρχία, αλληλοκάλυψη, αλλά και υπεροχή σε σωματοτυπικά χαρακτηριστικά ο Ολυμπιακός.
Ντεμπούτο για τους Πειραιώτες από τον Οστρούτσκο, που δεν είναι πλήρως έτοιμος αλλά φανερώνει τον υψηλό δείκτη εμπειρίας του.
Πολυφωνία στο σκοράρισμα για τον Ολυμπιακό, με όλους τους παίκτες του σε ετοιμότητα, εξαιρετική δουλειά από Κανδύλα-Καραμπουρνιώτη-Μοντόρο-Παπαδόπουλο, πλεονέκτημα για τους νικητές η αποτελεσματικότητα τους στην κόντρα επίθεση, με τις γρήγορες κινήσεις.
Καλή δουλειά και από τους γκολκίπερ Κοτανίδη-Τερλέτσκι που πήραν από ένα ημίχρονο.
Βελτιώνεται σταδιακά ο Ιωνικός Ν.Φ. που κάθε φορά παρουσιάζει κάτι καλύτερο σε σχέση με την προηγούμενη και κυρίως λειτουργεί με αυτοπεποίθηση, ακόμα και απέναντι σε αντιπάλους αυτού του επιπέδου.
Αρκετά τα λάθη, πιο πολλά φάουλ από τον Ολυμπιακό που δεν άφηνε περιθώρια στον Ιωνικό Ν.Φ. ώστε να δράσει άνετα, η ατομική κλάση σε συνδυασμό με την ετοιμότητα, έδωσαν περισσότερα κλεψίματα στους φιλοξενούμενους.

Τα πεντάλεπτα : 1-1, 2-5, 4-8, 6-9, 7-12, 10-15 ( ημίχρονο ), 12-20, 15-21, 18-23, 21-25, 21-26, 22-29.

Διαιτητές : Παπαματθαίου-Χρηστίδη

ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ.  (Αρβανίτης): Σ. Αϊβαλιώτης 5, Παπαδόπουλος, Μπραουδάκης, Συγγάρης, Κιαρτζίδης, Βασιλείου, Χαντέλης 4, Μάινας, Καραμασιώτης 5, Σιάτρας, Μαντζόπουλος 1 , Λιόλιος 4, Π. Αϊβαλιώτης, Χάλαρης, Μπαλάσκας 1, Λόλας 2 .

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ( Καρασαββίδης ): Κοτανίδης, Κουκουλάς, Καραμπουρνιώτης 2, Παπαβασίλης 3, Μπούντιτς 2, Τερλέτσκι, Παπαδημητρίου, Κανδύλας 2, Μπάγιος 2, Παπαδόπουλος 4, Δομπρής 2, Αραπακόπουλος, Πασσιάς 5, Μοντόρο 4, Μιχαηλίδης, Οστρούτσκο 3.

No comments