Ο Δ. Δημητρούλιας για την ΑΕΚ σε μαθητές από την Σουηδία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Δ. Δημητρούλιας για την ΑΕΚ σε μαθητές από την Σουηδία

 


Ο Δημήτρης Δημητρούλιας, είχε την ευκαιρία να απευθυνθεί σε Ελληνες μαθητές από την Σουηδία, προς τους οποίους είπε, μεταξύ άλλων, απαντώντας σε ερωτήσεις τους : 

-- ''Υπήρξαν και άνθρωποι που μου είπαν τι άλλο θες από την ΑΕΚ. Η επόμενη ημέρα δεν θα σου δώσει τρία κύπελλα, ενδεχομένως και ούτε την ίδια δόξα. Δεν το σκέφτομαι έτσι όμως. Θέλω αυτό που κάνουμε με τους συνεργάτες μου να έχει μια συνέχεια και ναι μπορεί στην Ευρώπη φέτος να μπορεί να μην κατακτήσουμε το Ευρωπαϊκό αλλά έχουμε να κερδίσουμε πολλά ακόμα''.

-- ''Ο προπονητής είναι η φύση του τέτοια να έχει πάντα άγχος. Μας αρέσει να λύνουμε προβλήματα με πολλή πίεση. Αυτά τα στοιχεία έχουν οι προπονητές. Δεν υπερισχύει το άγχος αλλά πως θα βγάλουμε εις πέρας αυτό το πρότζεκτ''

-- ''Πρέπει πάντα να δείχνουμε τον σεβασμό μας στον αντίπαλο. Κανείς δεν θέλει να τον λυπάσαι. Όταν είμαστε ένα μεγάλο κλαμπ όπως η ΑΕΚ δεν θα έρθει κάποιος στο γήπεδο να έρθει να σε δει να παίζεις το 50% . Ακόμα και από ένα εύκολο ματς έχουμε πολλά να κερδίσουμε αν παίζουμε το 100% και επίσης δεν δείχνουμε τον σεβασμό στον αντίπαλο αν δεν παίζουμε στο καλύτερο που μπορούμε''.

-- '' Ο Σωκράτης Σκούφας έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή μου και έφυγε από τη ζωή πολύ νέος. Ήταν μια πολύ σπουδαία προσωπικότητα, αγαπούσε το χάντμπολ και το μετέδωσε σε μας. Μας έδωσε τη φλόγα για να ζούμε για το χάντμπολ ''.

--'' Να έχετε πίστη. Να χτίσετε από νωρίς ένα κίνητρο και να το κυνηγήσετε. Μην είναι όλα γενικά στο μυαλό μας. Να αρχίσετε να περιορίζετε αυτά που θέλετε και να εστιάσετε σε κάτι. Να μην αφήσετε κανέναν να σας πει ότι δεν μπορείτε μέχρι να το καταφέρετε ''.


No comments