Διομήδης-Δράμα και...απεταξάτω το βάρος του '' φαβορί ''..... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διομήδης-Δράμα και...απεταξάτω το βάρος του '' φαβορί ''.....


Ελληνικός '' εμφύλιος '' για το  EHF European Cup, σήμερα 16/10 στις 18.00 στη Νέα Κίο, ανάμεσα στον γηπεδούχο Διομήδη Αργους και την φιλοξενούμενη Δράμα 1986.

Ο προπονητής του Διομήδη Νίκος Γεωργιάδης δήλωσε στον ιστότοπο των '' Λύκων '' :

«Μια νέα πρόκληση έχουμε μπροστά μας, σε έναν τελείως διαφορετικό θεσμό, παρόλο που αντιμετωπίζουμε μία ελληνική ομάδα. Ταυτόχρονα το γεγονός ότι παίζουμε με τη Δράμα δίνει ένα ιδιαίτερο χρώμα στα δύο ματς. Η συμμετοχή σε ευρωπαϊκούς αγώνες μας γεμίζει με χαρά και ενθουσιασμό, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, ενώ θα προσθέσουν και υπερπολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες στους παίκτες μας. Πρόκειται για δύο αναμετρήσεις που αναμένονται δύσκολες και δυνατές, γι' αυτό και πρέπει να πιάσουμε υψηλά επίπεδα απόδοσης αν θέλουμε να περάσουμε και να συνεχίσουμε στη διοργάνωση.»

Ο προπονητής των Δραμινών, Σάκης Βαλαβάνης,  είπε :

«Εχουμε δύο ξεχωριστά παιχνίδια στη συνέχεια στο ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας μας, απέναντι σε άλλη ελληνική ομάδα. Πρόκειται όντως για μία πρόκληση, ωστόσο, το φαβορί της αναμέτρησης είναι ο Διομήδης, που έχει μεγαλύτερο δείκτη εμπειρίας στα Κύπελλα Ευρώπης και παίκτες όπως ο Μάλλιος, με ικανό αριθμό ευρωπαϊκών συμμετοχών. Θα πάμε για την υπέρβαση, προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό ».

No comments