'' Μας κόστισαν τα λάθη μας...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Μας κόστισαν τα λάθη μας...''


 Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πελεκίδης και η αθλήτρια της ομάδας Μαρίγια Νίκολιτς δήλωσαν για τον αποκλεισμό στον επίσημο ιστότοπο του συλλόγου : 

Δημήτρης Πελεκίδης: «Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Κάναμε αρκετά λάθη κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Με δέκα λάθη σε 30 λεπτά δεν μπορείς να διαχειριστείς κάποια πράγματα. Τα παραπάνω από τα μισά γκολ που δεχτήκαμε ήταν στο τρανζίσιον. Έπεφτε και η ψυχολογία, επηρεαστήκαμε και στην επίθεση δεν βρίσκαμε λύσεις, θόλωσε το μυαλό. Δεν χαλαρώσαμε μετά τη νίκη του Σαββάτου. Ήμασταν πάρα πολύ κακοί στην επιστροφή μας στην άμυνα.

Είμαστε στον ΠΑΟΚ, ο διακόπτης είναι πάντα αναμμένος. Αποκλειστήκαμε, έχουμε το κεφάλι ψηλά, από Δευτέρα συνεχίζουμε να δουλεύουμε για τους κύριους στόχους μας που είναι το νταμπλ για μια ακόμη σεζόν». 

Μαρίγια Νίκολιτς : «Είναι κάτι δύσκολο για εμάς αυτό που έγινε, αλλά αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα από την Σκανδιναβία, μία πολύ καλή ομάδα με πολύ καλή φυσική κατάσταση. Αν έχεις απέναντι σου τέτοια ομάδα και κάνεις τόσα πολλά λάθη, δεν υπάρχει πιθανότητα να κερδίσεις. Συγχαρητήρια στην Βεστμάινερ. Εμείς κρατάμε την προσπάθεια, και τώρα θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας». 

No comments