Βήμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ, με θεμέλια από Τσικνάκη-Χατζηπαρασίδου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βήμα πρόκρισης ο ΠΑΟΚ, με θεμέλια από Τσικνάκη-Χατζηπαρασίδου

 



Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 29-24 την ισλανδική IBV στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για το EHF European Cup, στη Μίκρα και περιμένει τον  αυριανό επαναληπτικό στο ίδιο γήπεδο, ώστε να σφραγίσει την πρόκριση, καθώς, έδειξε ότι είναι καλύτερος από την αντίπαλο του και με πιο πολλές λύσεις.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν μπροστά στο σκορ ο ΠΑΟΚ, που άλλαξε σχηματισμούς και πρόσωπα ώστε να βρεί λύσεις, μετά την πολύ νευρική παρουσία του έως το 25΄ ( με 10 λάθη σε αυτό το διάστημα ) και εντέλει πέτυχε τον στόχο του.

Οι φιλοξενούμενες προέβαλλαν αντίσταση, αλλά, ο ΠΑΟΚ είναι πιο ποιοτικός, περισσότερο έμπειρος και όταν απέβαλε το άγχος ήταν στο επίπεδο που χρειάσθηκε, απέναντι σε μία ομάδα που, ωστόσο, τρέχει, πιέζει και δεν τα παρατά.

Πολύ καλή η γκολκίπερ του ΠΑΟΚ Τσικνάκη, ηγετική στην επανάληψη η Χατζηπαρασίδου που αναγνώρισε ως πραγματική αρχηγός τα πολλά λάθη που έκανε στο δεύτερο μέρος, αλλά, όταν ηρέμησε, πήρε από το χέρι την ομάδα της και την οδήγησε με ασφάλεια στο λιμάνι της νίκης.   

Τα πεντάλεπτα : 2-1, 5-3, 6-4, 9-6, 10-9, 15-11 ( ημίχρονο ), 18-12, 20-16, 22-17, 23-20, 26-22, 29-24.

Διαιτητές : Παναγίδης-Ανδρέου ( Κύπρος ) 

ΠΑΟΚ : Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 6, Νίκολιτς 1, Μπατζαρακούδη , Βινιούκοβα 6, Γκλομπάρεβιτς 2, Μαυροσαββίδου, Μεντεσίδου 2, Βέτκοβα 3, Αργυροπούλου, Μπουράτο 5, Σεβδίλη 1, Καγιούμοβα, Αμβροσιάδου, Καραχαρίση 1, Τασέφσκα 2.

IBV : Σιγκμαρσντότιρ, Ολσεν, Καρντέλ, Γκιλφαντότιρ 7, Σα. Γιονσντόντιρ, Σ.Γιονσντόντιρ 2, Γιοβάνοβιτς 3, Ολζόβα 2, Ομαρσντότιρ, Ο.Στεφανσντότιρ, Βαλγκεϊρσντότιρ, Ριτσαρντσντότιρ 2, Τ.Στεφανσντότιρ 1, Βαβριζνκόσκα, Ελιασντότιρ 7.

No comments