Ερχεται η Ταταμπάνια με τα '' μυστικά '' της... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ερχεται η Ταταμπάνια με τα '' μυστικά '' της...



 Στις 11.45 π.μ. ( ώρα Ελλάδος ) πετά από την Βουδαπέστη η αποστολή της Ταταμπάνια, που θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ την Τρίτη στη Χαλκίδα, στην πρεμιέρα των Ομίλων του EHF European League.

Η ουγγρική ομάδα ακολουθεί τακτική χαμηλών τόνων ενώ ο προπονητής της Μάτιτς παραπονείται ότι καλείται να αντιμετωπίσει '' κύμα '' από ασθένειες και τραυματισμούς.

Η προετοιμασία της Ταταμπάνια ολοκληρώθηκε με διπλή προπόνηση στο Ιμρε Φόλντι Σπορτς Χολ την Κυριακή και το βράδυ θα προπονηθεί στο κλειστό της Κανήθου.

Ο αθλητικός διευθυντής της Ταταμπάνια, Ζολτ Κόντρα, δήλωσε : '' Δεν ξέρουμε πάρα πολλά για τον Έλληνα αντίπαλό μας. Νομίζω ότι είμαστε οι μεγαλύτεροι αντίπαλοι του εαυτού μας προς το παρόν, μας λείπουν τόσο πολύ παίκτες μας. Καλό θα ήταν να μπούμε στο γήπεδο υπό "φυσιολογικές" συνθήκες, αλλά ο κορμός μας αιμορραγεί από αρκετές πληγές. Βέβαια, έχουμε αυτοπεποίθηση, αλλά,  πρώτα απ' όλα, ελπίζουμε ότι θα σταματήσουμε να χάνουμε παίκτες και τελικά θα θεραπευτούμε ''.

Βέβαια και πριν από το τελευταίο ματς πρωταθλήματος, η Ταταμπάνια παρουσίαζε 6 τραυματίες και ασθενείς και μετά από 3 ημέρες έγινε το '' θαύμα '' και έπαιξαν όλοι, οπότε ας περιμένουμε μέχρι αύριο το βράδυ.... 


No comments