Καρασαββίδης: «Να διατηρούμε τον ίδιο ρυθμό για 60 λεπτά» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καρασαββίδης: «Να διατηρούμε τον ίδιο ρυθμό για 60 λεπτά»



Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να διατηρεί τον ίδιο ρυθμό για 60 λεπτά, ανεξάρτητα από τον ρυθμό του αντιπάλου, ανέφερε στο olympiacossfp.gr ο προπονητής των Ερυθρολεύκων, Γιώργος Καρασαββίδης.

Δήλωσε: «Αυτά τα παιχνίδια είναι σημαντικός ο ρυθμός. Απόψε είχαμε έναν παίκτη παραπάνω και δεν χρειάστηκε να ''σβήσουμε'' για λόγους ασφαλείας. Κρατήσαμε τον ρυθμό μας, αλλά ακόμα δεν παίζουμε για 60 λεπτά στην ίδια ένταση και πρέπει να φτάσουμε σε μερικές εβδομάδες να καταφέρουμε ακριβώς αυτό. Να διατηρούμε τον ίδιο ρυθμό για 60 λεπτά, ακριβώς τον ίδιο ρυθμό, ανεξάρτητα από τον ρυθμό του αντιπάλου. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Ιωνικό, ο οποίος δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Παίζει πολύ γρήγορα και νομίζω ότι είναι ο ιδανικός αντίπαλος για το παιχνίδι πριν από την ΑΕΚ. Είναι και το παιχνίδι εκτός έδρας και έχει έναν βαθμό δυσκολίας. Από την Πέμπτη ωστόσο περιμένουμε να μαζευτεί για πρώτη φορά η ομάδα μετά από ένα μήνα και νομίζω ότι τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα».

Από την άλλη, ο αθλητής των Πειραιωτών, Στέφανος Μιχαηλίδης, ανέφερε: «Παίξαμε με μια ομάδα που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Ήταν ο τρίτος μας αγώνας και σιγά σιγά βρίσκουμε ρυθμό. Η ομάδα δείχνει καλά σημάδια και προχωράμε για τα επόμενα παιχνίδια. Ενόψει της συνέχειας ακολουθούν δυνατά παιχνίδια, στα οποία θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι».

No comments