Δημητρούλιας στο greekhandball.com : '' Γίναμε πιο σκληροί χωρίς τους Ισπανούς μας, αλλά, με αυτούς πίσω είμαστε ένα επίπεδο πάνω...''. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας στο greekhandball.com : '' Γίναμε πιο σκληροί χωρίς τους Ισπανούς μας, αλλά, με αυτούς πίσω είμαστε ένα επίπεδο πάνω...''.

 


Ο προπονητής της ΑΕΚ Δημήτρης Δημητρούλιας είναι τελειομανής, όπως κάθε φιλόδοξος επαγγελματίας, αλλά, μετά από τη συνομιλία μας στο ΟΑΚΑ, έπειτα από το τέλος της πρεμιέρας με την Σαλαμίνα, μείναμε με την αίσθηση ότι μάλλον είδε ίσως και κάτι καλύτερο από ότι περίμενε από την ομάδα του, τηρουμένων των αναλογιών, σε αυτό το, αναμφίβολα πρόωρο, χρονικό σημείο της σεζόν :

'' Είχα πεί στα παιδιά ότι σε αυτό το ματς, της πρώτης αγωνιστικής, το μόνο που θέλαμε ήταν ενέργεια, άμυνα και προσοχή στο transition. Eιδαμε στην πρεμιέρα, στα ματς που προηγήθηκαν ότι ήταν χαμηλού ρυθμού. Εμείς θέλαμε να τρέξουμε από την αρχή και έτσι έγινε. Με την επιστροφή των Ισπανών παικτών μας, είμαστε ένα επίπεδο πάνω. Μας ωφέλησε, μας έκανε πιο σκληρούς, το γεγονός ότι υποχρεωθήκαμε να παίξουμε δίχως εκείνους, αλλά, είναι αλήθεια ότι προτιμάμε να τους έχουμε μαζί μας, μέσα στο γήπεδο. Είμαι χαρούμενος που έχουμε ποιότητα και επιλογές και στην τρίτη χρονιά δουλειάς, αυτή η ομάδα έχει πλέον αποκτήσει ένα DNA που βοηθά να ενσωματώνεται πολύ γρήγορα κάθε νέο πρόσωπο και να αποδίδει ανάλογα. Μου άρεσε ότι δείξαμε σοβαρότητα, ανεξάρτητα από τη δυναμικότητα του αντιπάλου και είχαμε καλή απόδοση. Δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα ενώ έμεινα πολύ ευχαριστημένος και από την άμυνα μας. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα και θεωρώ ότι ικανοποιήσαμε και τον κόσμο μας. Με τους δύο Αλγερινούς δεν θα δούμε πολύ αλλαγμένη την  ομάδα, ωστόσο, θα μας δώσουν μέγεθος και ποιοτικό χρόνο ''. 


No comments