Δημητρούλιας στο greekhandball.com : '' Ο Ομιλος μας αφήνει μία αισιοδοξία...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας στο greekhandball.com : '' Ο Ομιλος μας αφήνει μία αισιοδοξία...''


Ο προπονητής της ΑΕΚ Δημήτρης Δημητρούλιας, αμέσως μετά την κλήρωση την οποία παρακολούθησε στο γήπεδο μαζί με τους παίκτες του, καθώς, υπήρχε προπόνηση, είπε στο  greekhandball.com :

''Τα δύο μεγάλα ονόματα λόγω των πρωταθλημάτων όπου αγωνίζονται και αξίας, είναι η πορτογαλική Σπόρτιγκ Λισαβόνας και η γαλλική Νιμ. Η ελβετική Σαφχάουζεν είναι, επίσης, μία έμπειρη σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις ομάδα. Σημαντικό ότι αποφύγαμε γερμανική ομάδα. Ο Ομιλος μας αφήνει μία αισιοδοξία ότι μπορούμε να παλέψουμε και να κυνηγήσουμε βαθμούτς και να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω από την απλή συμμετοχή μας σε αυτό τον θεσμό. Σίγουρα, όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές και με υψηλότερο μπάτζετ από το δικό μας, όμως, αν είμαστε εμείς σαν ομάδα υγιείς δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε και στα 60 λεπτά κάθε ομάδα πρέπει να αποδείξει αν είναι καλύτερη  από εμάς ή οχι. Ολη η ομάδα παρακολούθησε μαζί την κλήρωση και είδα αισιοδοξία στα πρόσωπα των παικτών. Αυτό σημαίνει ότι πιστεύουμε πως  μπορούμε να κάνουμε υπερβάσεις. Από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας μας έχουμε αποφασίσει ότι σε αυτόν τον ευρωπαϊκό θεσμό θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια με όλες τις δυνάμεις μας γιατί πιστεύουμε ότι το επίπεδο μας,  το επιτρέπει ''.

Θυμίζουμε ότι από τον Ομιλο προκρίνονται οι 4 από τις 6 ομάδες, σύμφωνα με την βαθμολογική κατάταξη τους μετά τις 10 αγωνιστικές που θα πραγματοποιηθούν.  


Νίκος Δελαγραμμάτικας

No comments