Η... Οδύσσεια της Πυλαίας και το fair play της Νέας Ιωνίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η... Οδύσσεια της Πυλαίας και το fair play της Νέας Ιωνίας


Φωτογραφία αρχείου


Στην Αθήνα βρέθηκε το Σαββατοκύριακο, για φιλικά παιχνίδια, η γυναικεία ομάδα της Πυλαίας, η οποία αναμετρήθηκε με αντίπαλο την Νέα Ιωνία (ήττα με 27-23) και τον Αθηναϊκό (νίκη με 15-30). Την περασμένη Παρασκευή, η ομάδα της Θεσσαλονίκης τέθηκε αντιμέτωπη με την Προσοτσάνη, της οποίας κυριάρχησε, ωστόσο σκορ δεν κρατήθηκε. Πιο σημαντικό από όλα τα παραπάνω, όμως, είναι η υπομονή και η ψυχραιμία των ανθρώπων της Πυλαίας στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η αποστολή, καθώς επίσης και το fair play της Νέας Ιωνίας. 

Το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα της Πυλαίας παρουσίασε βλάβη στο ύψος του Καραβόμυλου, πριν από την Λαμία. Κλήθηκε τεχνικός, ο οποίος επισκεύασε το ψυγείο, όμως αυτή η διαδικασία διήρκεσε 2,5 ώρες. Στην είσοδο της Αθήνας, παρουσίασε πρόβλημα ο μοχλός ταχυτήτων και το πούλμαν ακινητοποιήθηκε. Η τεχνική διευθύντρια της Νέας Ιωνίας, Σοφία Ναϊσίδου, μετέβη με το αυτοκίνητό της στο σημείο, όπου βρισκόταν το πούλμαν και επιπλέον κάλεσε ένα βαν 11 ατόμων και ακόμη 2 αυτοκίνητα, ώστε να μετακινηθεί η αποστολή της Πυλαίας, η οποία είχε ξεκινήσει το ταξίδι της στις 9 το πρωί και τελικά έφτασε στο γήπεδο στις 19:30. Η κ. Ναϊσίδου κατάφερε να πάρει την ώρα της προπόνησης ομάδας μπάσκετ και έτσι ο αγώνας ξεκίνησε στις 20:00, αντί για τις 18:00. Μετά το παιχνίδι η αποστολή της Πυλαίας μετακινήθηκε σε ξενοδοχείο με λεωφορείο, που είχε φροντίσει να ναυλώσει η τεχνική διευθύντρια της Νέας Ιωνίας.

Βεβαίως, η Πυλαία ευχαρίστησε την Νέα Ιωνία, μέσω της σελίδας της στο Facebook:

«Η γυναικεία ομάδα μας κατέβηκε στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο, για να παίξει 2 φιλικά παιχνίδια με την Νέα Ιωνία και τον Αθηναϊκό.

Θα θέλαμε, να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Νέας Ιωνίας για την άμεση εξυπηρέτηση μας και την ασφαλή μεταφορά μας από την εθνική οδό στο γήπεδο της #Νέας_Ιωνίας (κ. Ναϊσίδου και κ. Λάσκαρη), λόγω βλάβης του λεωφορείου που μετέφερε την αποστολή μας, καθώς επίσης για την αλλαγή ώρας διεξαγωγής αγώνα κατά 2 ώρες αργότερα και φυσικά, για την άμεση βοήθεια να βρούμε μέσο και να πάμε στο ξενοδοχείο μας, μετά τη λήξη του αγώνα.

Επίσης, να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Αθηναϊκού για την άψογη φιλοξενία της ομάδας μας την Κυριακή στον Βύρωνα.

Ευχαριστούμε θερμά τις 2 ομάδες του Λεκανοπεδίου για όλα».

No comments