Το αύριο της Δράμας στις επάλξεις... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το αύριο της Δράμας στις επάλξεις...

  


Οι Ηλίας Δεμερτζίδης, Γρηγόρης Γκαμότσος, Αντώνης Καβάζης, Αλέξης Τοζακίδης, Αναστάσης Καλαϊτζίδης, και Τάσος Καρατζάς, 6 αθλητές από την Ακαδημία της Δράμας 1986, θα είναι  στην διάθεση των Βαλαβάνη –Δεμερτζίδη,  και μέχρι στιγμής δείχνουν ότι ανταποκρίνονται.

Με αυτούς τους αθλητές κλείνει και επίσημα πλέον το roster της ομάδας αφού οι συζητήσεις  για παραμονή στην ομάδα των Θωμίδη και Φραγγούλη δεν απέδωσαν καρπούς. 

Οι 6 αθλητές δήλωσαν: 

 Ηλίας Δεμερτζίδης : '' Αναμφίβολα νιώθω μεγάλη χαρά που παραμένω στην ομάδα η οποία μου δίδαξε το άθλημα, και κατ΄επέκταση αρχές. Δυστυχώς την περσινή χρονιά δε κατάφερα να βοηθήσω όσο θα ήθελα την ομάδα με την παρουσία μου, ωστόσο φέτος θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να συμβάλλω σε μια ακόμα επιτυχία. Ευχαριστώ θερμά την διοίκηση, το τεχνικό team, τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου, Σάκη Βαλαβάνη και Σάββα Δεμερτζίδη οι οποίοι δείχνουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου καθημερινά ''.

 Γρηγόρης Γκαμότσος : '' Ύστερα από ένα διάλειμμα τριών χρόνων από την δράμα 1986 λόγω σπουδών ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην ομάδα στην οποία ξεκίνησα και μεγάλωσα. Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα μπορέσω φέτος να συμβάλω στην προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρονιά και για εμένα αλλά και για την ομάδα καθώς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Ευρώπη. Θα δώσω το 100 %  ώστε η ομάδα να πετύχει του στόχους της τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημα ''.

Αντώνης Καβάζης : '' Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο φετινό ρόστερ και θα βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ την προσπάθεια της ομάδας μας σε μια ιδιαίτερη χρόνια για τον σύλλογο και το Δραμινό χάντμπολ. Ευχαριστώ προπονητές και συμπαίκτες για την εμπιστοσύνη τους, και καλή αγωνιστή σεζόν ''.

Αλέξιος Τοζακίδης  : '' Είμαι πολύ περήφανος που είμαι και θα συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας και οικογένειας. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη και απαιτητική χρόνια με πολλές προκλήσεις ελπίζω στο τέλος τις να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που κάναμε και όλα όσα πρόκειται να πετύχουμε ''.

Αναστάσης Καλαϊτζίδης : '' Ευελπιστώ σε μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς αλλά και πολλές επιτυχίες για τον σύλλογο, καθώς τα κίνητρα παραμένουν ψηλά ''.

Τάσος Καρατζάς : '' Η αποκατάσταση μου από τον τραυματισμό έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και ξεκινάω δυναμικά προσπαθώντας να κερδίσω τον χαμένο χρόνο ''.

No comments