Βαλαβάνης: «Η ομάδα ακόμα και με μέτριες εμφανίσεις δείχνει ότι μπορεί να πάρει αποτελέσματα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βαλαβάνης: «Η ομάδα ακόμα και με μέτριες εμφανίσεις δείχνει ότι μπορεί να πάρει αποτελέσματα»Τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα πέτυχε η Δράμα στην τετράδα αγώνων της σε σύντομο χρονικό διάστημα, επεσήμανε στο greekhandball.com o προπονητής της, Σάκης Βαλαβάνης, σχετικά με την χθεσινή (25/09) νίκη της (27-25) απέναντι στον Φαίακα Κέρκυρας.

Ανέφερε: «Συγχαρητήρια στους αθλητές μας, καθώς έβγαλαν μια τετράδα αγώνων σε μικρό χρονικό διάστημα, από τους  οποίους πήραμε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα. Γνωρίζαμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα που είχε σε εξαιρετική 'μέρα τον τερματοφύλακά της,  Κουλούρη και μάς έβαλε πολύ δύσκολα. 

Από την πλευρά μας, παρά τις απουσίες, δείξαμε ότι αντέχουμε σε ό,τι δυσκολίες μας παρουσιαστούν και κάναμε άλλη μια ανατροπή κερδίζοντας πολλές μπάλες και βγάζοντας πολλά τρεξίματα στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα ακόμα και με μέτριες εμφανίσεις δείχνει ότι μπορεί να πάρει αποτελέσματα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Καλή συνέχεια στην αξιόλογη ομάδα της Κέρκυρας».

No comments