Μπακαούκας : '' Ευχαριστώ για την αγάπη και την στήριξη των Αεκτζήδων...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπακαούκας : '' Ευχαριστώ για την αγάπη και την στήριξη των Αεκτζήδων...''

 



Για ακόμα μία φορά ο κόσμος της ΑΕΚ δε ξέχασε τον Χριστόφορο Μπακαούκα και του έδειξε την αναγνώριση του, έστω και αν πλέον είναι αντίπαλος της Ενωσης.
Ο άλλοτε εμβληματικός αρχηγός της ΑΕΚ ήταν απέναντι της σήμερα στο ΟΑΚΑ, ως προπονητής της Σαλαμίνας, αλλά, στο τέλος του αγώνα το κοινό της αγαπημένης του ομάδας τον αποθέωσε φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του ενώ είχε εγκάρδια συνομιλία με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ Σταμάτη Παπασταμάτη, τον Πρόεδρο της ερασιτεχνικής Αλέξη Αλεξίου και τον ειδικό γραμματέα της ερασιτεχνικής ΑΕΚ Ανδρέα Παπασταμάτη ( φωτο ).
Μιλώντας στο greekhandball.com ο Χριστόφορος Μπακαούκας επεσήμανε :
'' Ο κόσμος δεν με ξεχνά αλλά και εγώ το ίδιο. Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου για την αγάπη τους, για τη στήριξη τους. Για το παιχνίδι, είναι προφανές ότι έπαιξαν δύο ομάδες με άλλους στόχους και διαφορετική δυναμικότητα. Η ποιότητα της ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη. Τα παιδιά της Σαλαμίνας είχαν πολύ άγχος στην αρχή και αυτό είναι λογικό. Δεν υπάρχει σημείο σύγκρισης ανάμεσα στις δύο ομάδες. Εχουμε πράγματα να δουλέψουμε, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η σωτηρία. Είναι θετικό ότι παίκτες από την Σαλαμίνα έπαιξαν αντίπαλοι με πολύ σπουδαίους ξένους παίκτες τους οποίους μπορεί και να μην έχουν ξανά την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν. Είπα στους παίκτες μου να μπούν  και να το χαρούν και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο σε αυτή την προσπάθεια για σωτηρία ''. 




No comments