Δημητρούλιας: «Θέλουμε να διακριθούμε στην Ευρώπη - Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε μία ολοκληρωμένη ομάδα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: «Θέλουμε να διακριθούμε στην Ευρώπη - Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε μία ολοκληρωμένη ομάδα»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, ανέφερε στο πλαίσιο της Media Day της ομάδας: «Η προετοιμασία κυλά ομαλά μετά από μία μακρά περίοδο, πέρσι, 12 μηνών. Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών. Είναι ευτυχές για εμένα ότι τα παιδιά είναι πολύ συνειδητοποιημένα στις απαιτήσεις του νέου ευρωπαϊκού εγχειρήματος. Έχουμε ως στόχο επίσης το νταμπλ. Σ' ένα φυσιολογικό Πρωτάθλημα, όπως φαίνεται, θα έχουμε αντίπαλο τον Ολυμπιακό. 

Στοίχημα της ομάδας μας είναι να είναι έτοιμοι οι δύο Αλγερινοί από τα πρώτα μας ντέρμπι, αν και αυτό δεν θα είναι εύκολο, γιατί θα χρειασθεί πολλή δουλειά. Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία μας. Ο προσανατολισμός μας είναι λίγο παραπάνω στην άμυνα. Θεωρήσαμε ότι το επίπεδό μας στην επίθεση είναι καλό και αποφασίσαμε να επενδύσουμε λίγο περισσότερο και σε κορμιά και σε πρόσωπα. Περιμένουμε να είναι η άμυνα μας πιο στιβαρή και μαχητική. Θα προσπαθήσουμε να δέσουμε αυτούς τους τομείς, ώστε να φτιάξουμε την καινούρια ΑΕΚ. Η ομάδα ακόμα στηρίζεται στον παλιό της βηματισμό, ωστόσο προοδευτικά θα παρουσιάζεται προσομοιωμένη στις καινούργιες ανάγκες, αλλά και πρόσωπα. 

Κρίνεται θετική η μέχρι τώρα παρουσία των δύο νέων μας τερματοφυλάκων και παράλληλα ήταν πολύ ευχάριστο να βλέπεις πίσω στο γήπεδο τους τρεις Ισπανούς, που παρά το γεγονός της μεγάλης  περιόδου απραξίας τους προσέθεσαν ποιότητα και επιλογές στο σύνολο. Μοναδικό, πλην όμως σημαντικό, μειονέκτημα αυτής της προετοιμασίας είναι η μη παρουσία κομβικών παικτών, όπως του Λέμος και του Καλόμοιρου, αλλά και των νεότερων, λόγω φάσης αποκατάστασης, Δικαιούλια, Στάθη και Βασιλείου. Επίσης, η έλευση των Μπετζιλαλί και Μεριά, ουσιαστικά μετά το πέρας των σημαντικών ως προς το χτίσιμο φιλικών, προσθέτει δυσκολία στο έργο του προπονητικού σταφ. 

Πέρσι, ζήσαμε αρκετά μοναχικά όλη τη σεζόν. Μας έλειψε πολύ, όσο τίποτα, ο κόσμος της ΑΕΚ και τον περιμένουμε με πολλή ενέργεια στο γήπεδο. Θέλουμε η ομάδα να έχει ενέργεια για 60 λεπτά. Πετύχαμε το τρεμπλ, φέτος, όμως, δεν έχουμε τον ίδιο σκοπό. Θέλουμε να διακριθούμε, να έχουμε νίκες σε μία πολύ πιο δύσκολη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Οδηγός δεν είναι πάντα οι τίτλοι, πρέπει να κοιτάμε και να χαιρόμαστε το σήμερα. Μεγάλος στόχος είναι να παρουσιάσουμε στους αγώνες, που θα κρίνουν τους τίτλους, μία ολοκληρωμένη ομάδα».

No comments