Ετοιμάζεται για την δική της πρεμιέρα στο Πρωτάθλημα η Δράμα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ετοιμάζεται για την δική της πρεμιέρα στο Πρωτάθλημα η Δράμα



Η Δράμα προετοιμάζεται για την αυριανή (22/09, 18:00) εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Πυλαία, για την 1η αγωνιστική της Handball Premier. Το γεγονός πως οι δύο ομάδες είχαν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο οδήγησε στον προγραμματισμό του μεταξύ τους αγώνα την Τετάρτη.

Αναφορικά με την Δράμα, εκτός πλάνου είναι οι τραυματίες Τουνγκελίδης, Τοζακίδης και αύριο θα κριθεί η συμμετοχή ή μη του Παπαδόπουλου.  

Ο αρχηγός των Δραμινών, Γιάννης Κοτσαμαρίκογλου, σχολίασε για το προσεχές ματς: «Ήρθε η ώρα να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα, είναι μία χαρούμενη στιγμή για εμάς, γιατί πιστεύω πως όλες οι ομάδες ανυπομονούσαν να ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Ερχόμαστε από μια πάρα πολύ σημαντική πρόκριση για εμάς και τον σύλλογο, την οποία όμως έχουμε ήδη αφήσει πίσω, καθώς πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό για τον αυριανό αγώνα με την Πυλαία. Κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος. Η ομάδα της Πυλαίας είναι μία αξιόλογη αντίπαλος, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 60' και θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Καλή αρχή σε όλους χωρίς διακοπές και χωρίς τραυματισμούς».

No comments