Ο πολύπειρος Πετρίτσκο στον Αερωπό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο πολύπειρος Πετρίτσκο στον ΑερωπόΤέσσερις ξένους παίκτες έχει πάρει ο Αερωπός και ήλθε η ώρα της γνωστοποίησης των στοιχείων και του δεύτερου Ουκρανού που εντάσσεται στην ομάδα της Εδεσσας.

Πρόκειται για τον Στάνισλαβ Πετρίτσκο, περιφερειακό ύψους 1.96 μ., ηλικίας 33 ετών.

Ο διεθνής αθλητής  είχε κενό την περίοδο 2020-2021 αλλά πρωτύτερα έπαιξε σε Ζαπορίζιε και Πόρτοβικ στην Ουκρανία, στην Μπενεβέντο, την Τζούνιορ Φασάνο και την Γκραέτα Σπόρτιγκ στην Ιταλία, στην τουρκική ΜΙΚ και στην ουγγρική ΒΑΚ. 

Ο ίδιος είπε για την μεταγραφή του:

«Θεωρώ ευκαιρία και πρόκληση για μένα, να γίνω ένα κομμάτι του μαχητικού συνόλου της Έδεσσας. Πριν πολλά χρόνια στους αγώνες μας (ΖΤΡ Ζαπορόζιε) με τον ΠΑΟΚ είχα καταλάβει την δυνατότητα του ελληνικού πρωταθλήματος. Με εντυπωσίασαν η ομορφιά της χώρας και η  καλοσύνη των ανθρώπων της. Πραγματικά ενθουσιάστηκα ότι μου δίνεται ευκαιρία να αγωνιστώ στην Ελλάδα. Ανυπομονώ για την συνάντηση με την διοίκηση με τους προπονητές και με τους καινούργιους μου συμπαίκτες. Μαζί με την καινούρια μου ομάδα να πετύχουμε όλους τους στόχους και να προσφέρουμε ένα όμορφο θέαμα στον κόσμο της Έδεσσας».


No comments