Ανετη νίκη για τον Δούκα και '' θρίλερ '' για τα μετάλλια ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανετη νίκη για τον Δούκα και '' θρίλερ '' για τα μετάλλια !










Επίδειξη ισχύος από τον Δούκα που έφθασε στην τέταρτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων, χάρη στο 35-24 που πέτυχε σε βάρος του Αερωπού Εδεσσας.

Παρουσιάσθηκε πλήρης και έτοιμος από κάθε άποψη ο Δούκας και η ανωτερότητα του δεν αμφισβητήθηκε, παρά την φιλότιμη προσέγγιση του Αερωπού που δεν είχε δυνάμεις, σωματικές και ψυχικές, ώστε να αντιδράσει με καλύτερο τρόπο, αλλά, πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. 

Ο Δούκας ανέβηκε στους 4 πόντους ενώ Αρης Νίκαιας και Διομήδης έχουν από 2.  Ο Αερωπός διατηρείται στους 0 πόντους. 

Μένουν  οι αγώνες Διομήδη-Αερωπού ( στις 19.00 ) και Δούκα-Αρη Νίκαιας ( στις 21.00 ).

Με νίκη ή ισοπαλία με τον Αρη Ν., ο Δούκας στέφεται Πρωταθλητής.

Αν κερδίσει ο Αρης Ν., ίσως κατακτά τον τίτλο, αλλά μπορεί και να προκύψει τριπλή ισοβαθμία εφόσον ο Διομήδης επικρατήσει του Αερωπού και θα μετρήσουν τα μεταξύ τους αποτελέσματα ( θα έχουν οι τρείς ομάδες από μία νίκη ) και στη συνέχεια η διαφορά των γκολ στα παιχνίδια τους

Σε νίκη του Αερωπού  επί του Διομήδη, θα προκύψει ενδεχομένως τριπλή ισοβαθμία στη δεύτερη θέση !  

Μη ξεχνάμε ότι πέρα και πάνω από δυναμικότητα και λογική, ΟΛΑ  είναι ΠΑΙΔΑΚΙΑ που καλούνται να ξεπεράσουν μέσα στο κατακαλόκαιρο και σε βαριά και πνιγηρή ατμόσφαιρα, κούραση, ευθύνη, άγχος, προσδοκίες και άρα όλα είναι ανοιχτά μα και ΟΛΑ αξίζουν το χειροκρότημα.    

Τα πεντάλεπτα :   2-1, 5-3, 10-3, 14-5, 15-6, 18-10 ( ημίχρονο ), 21-10, 25-12, 27-15, 30-17, 33-21, 35-24. 

Διαιτητές : Ζήσης-Λεφάκης

ΔΟΥΚΑΣ ( Τσαβδαρίδης ) : Βασιλείου 5 , Χατσατουριάν 6, Μπατής 7, Κολεζάκης 4, Παναγιώτου 3, Αλευρίδης , Παπαδόπουλος 2, Βαλκάνας 1, Βλαχάκης 4, Καρακεχαγιάς, Χαριτωνίδης 3, Μπάρκας.

ΑΕΡΩΠΟΣ ( Ταρινίδης  ) : Σύρκος, Π.Μπούτκαρης, Καράτζιος 8, Γκιώσης 2, Μουμτζιδέλης 2, Λιόφης 5, Κ.Μπούτκαρης 3 , Αντωνιάδης 1 , Γιαννούσης 1, Μαρίνος 2, Καρανίκας , Καραμπάσης.

No comments