Τριανταφυλλίδης: «Πολύ μεγάλο βήμα η επικείμενη συμμετοχή μας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τριανταφυλλίδης: «Πολύ μεγάλο βήμα η επικείμενη συμμετοχή μας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση»

Τοποθέτηση του 24χρονου πλέι μέικερ της Πυλαίας, Τάσου Τριανταφυλλίδη, φιλοξένησε η σελίδα των Θεσσαλονικέων στο Facebook.

Δήλωσε: «Ύστερα από δύο σερί σεζόν φαίνεται ότι το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί υπό συνθήκες κανονικότητας. Ευχή μου, λοιπόν, ένα Πρωτάθλημα χωρίς διακοπές και κυρίως χωρίς τραυματισμούς.

Όσον αφορά στην ομάδα μου, η παρθενική της συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση προμηνύει μια συναρπαστική χρονιά. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο βήμα, το οποίο γίνεται πραγματικότητα χάρη στο μεράκι ορισμένων πολύ αξιόλογων ανθρώπων.

Η προετοιμασία μας κυλάει ομαλά. Διανύσαμε ήδη το μεγαλύτερο μέρος αυτής. Έχουμε αντιληφθεί το πλάνο παιχνιδιού, το οποίο καλούμαστε να εφαρμόσουμε και απομένει να βρεθεί η χημεία μεταξύ μας, μέσα από τα πολλά φιλικά παιχνίδια.

Στόχος μας είναι μέσα από ένα ελκυστικό και γρήγορο τρόπο παιχνιδιού να αντιμετωπίσουμε επί ίσοις όροις την Dukla Praha καθώς και την πλειοψηφία των ελληνικών ομάδων.

Τέλος, ευελπιστούμε πως σύμμαχός μας στην προσπάθειά μας θα είναι οι φίλαθλοι μας, των οποίων η παρουσία μάς δίνει έξτρα κίνητρο.

Καλή χρονιά σε όλους!».

No comments