Η ΑΕΚ απέναντι σε Πόρτο και Ναντ ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η ΑΕΚ απέναντι σε Πόρτο και Ναντ !

 


Η διεθνής καταξίωση της ΑΕΚ και η διαρκής πρόοδο της, σε όλους τους τομείς, έχουν πλέον ορατά αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα, καθώς, η αναγνώριση ανοίγει πόρτες για την ομάδα που υπολογίζεται ως ένα από τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ στο χάντμπολ.

Τρανή απόδειξη ; Η πρόσκληση που έλαβε η ΑΕΚ για τη συμμετοχή της στο τουρνουά της Γκαϊα, της ομάδας που εδρεύει στην αριστερή πλευρά του ποταμού Ντούρο, απέναντι από το Πόρτο.

Η μόνιμη πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, Πόρτο,  κάλεσε την σπουδαία γαλλική Ναντ, που ήταν φέτος στο φάϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ, την ΑΕΚ και βεβαίως την Γκαϊα, με την οποία συνεργάζεται σε όλα τα επίπεδα, καθώς, Πόρτο και Γκαϊα ανήκουν στον ίδιο Δήμο, ως δύο ξεχωριστά Διαμερίσματα που κατοικούνται το καθένα από 160-180.000 άτομα ).

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στην πόλη των '' Δράκων '' 27 με 29 Αυγούστου και η καταξίωση για την ΑΕΚ, χάρη στο σταθερό πλάνο του διοικητικού ηγέτη της Σταμάτη Παπασταμάτη, είναι μοναδική.

Φυσικά, αυτά τα σπουδαία ματς θα αποτελέσουν εξαιρετικά χρήσιμες δοκιμασίες, για την επερχόμενη, άκρως ανταγωνιστική σεζόν για την ΑΕΚ.

Η τρεμπλούχος θα δώσει φιλικό, πριν από την αναχώρηση της, με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, σε μία κίνηση ουσιαστική αλλά και συμβολική.

Αναμένεται ότι στις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν ανακοινώσεις για το τουρνουά '' Ανδρέας Παπασταμάτης '', το οποίο θα πραγματοποιηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.


No comments