''Να κυνηγάτε πάντα τα όνειρα σας...'' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

''Να κυνηγάτε πάντα τα όνειρα σας...''


Με αφορμή την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος  Παίδων, από τον Δούκα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο πρόεδρος του ΑΣΕΔ, Κωστής Δούκας προέβη στην παρακάτω δήλωση.

«Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Η κατάκτηση του τροπαίου μας γέμισε χαρά και υπερηφάνεια! Η επιτυχία αυτή είναι η επιβράβευση της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα, ενώ παράλληλα δίνει το έναυσμα για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και κατακτήσεις στο μέλλον που θα συμβάλουν γενικότερα στην πρόοδο και την ανάπτυξη του Ελληνικού Χάντμπολ.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο που με τη θέληση και το πάθος τους υπερέβαλαν εαυτό και κατάφεραν να αναδειχθούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητές και μάλιστα σε εποχές δύσκολες και κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι αγωνιστικές σας εμφανίσεις αποτελούν φάρο, ο οποίος φωτίζει όλη τη νεολαία, κρατώντας την μακριά από σκοπέλους και για αυτό αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και φυσικά τις οικογένειες σας που πάντα στέκονται δίπλα σας.

Η φιλοσοφία και η στόχευση του Συλλόγου μας παραμένει πάντα σταθερή. Η επένδυση στα «δικά» μας παιδιά και η εξέλιξη τους χρόνο με τον χρόνο δίνει ιδιαίτερη αξία στον κάθε τίτλο που κατακτά η ομάδα μας.

Με την επιτυχία σας αποδεικνύετε ότι το αγωνιστικό πνεύμα σε συνδυασμό με την επίμονη προσπάθεια μπορεί να φέρει σημαντικά αποτελέσματα.

Εύχομαι να είστε πάντα υγιείς, να ζείτε την κάθε στιγμή και να μην πάψετε ποτέ να κυνηγάτε τα όνειρα σας!

Συνεχίζουμε Δυνατά!!».

No comments