Ν. Κουκμίσης: «Ανυπομονούμε να δοκιμαστούμε στην Ευρώπη» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ν. Κουκμίσης: «Ανυπομονούμε να δοκιμαστούμε στην Ευρώπη»

Δηλώσεις του 22χρονου πλέι μέικερ της Πυλαίας, Νίκου Κουκμίση, ο οποίος θα παραμείνει εκτός δράσης λόγω τραυματισμού μέχρι τον Ιανουάριο, φιλοξενήθηκαν στην σελίδα της ομάδας στο Facebook.

Ανέφερε: «Καταρχάς να ξεκινήσω, με το ότι εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές μακριά από τραυματισμούς και να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα χωρίς διακοπές.

Όσον αφορά στην νέα σεζόν, η ομάδα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της εδώ και ένα μήνα και βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο, πιστεύω ότι θα είμαστε αρκετά έτοιμοι για τους δύο ευρωπαϊκούς αγώνες στις 18 και στις 19 Σεπτεμβρίου στην Τσεχία. Είναι η πρώτη φορά που θα συμμετέχουμε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και ανυπομονούμε να δοκιμαστούμε, όπως επίσης αναμένουμε την έναρξη και του ελληνικού Πρωταθλήματος στο οποίο οι στόχοι μας παραμένουν ίδιοι με πέρσι, ευελπιστώντας δηλαδή να μπούμε στα play-off και να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα.

Σε προσωπικό επίπεδο λόγω του σοβαρού τραυματισμού μου θα απουσιάσω σίγουρα μέχρι τον Ιανουάριο, μέχρι τότε θα παρακολουθώ την ομάδα απέξω και θα δουλεύω, ώστε να είμαι απόλυτα έτοιμος και υγιής ώστε να μπορέσω να την βοηθήσω με την επιστροφή μου.

Καλή αγωνιστική σεζόν να έχουμε».

No comments