Δημητρούλιας: «Αν επιτευχθεί το τρεμπλ, θα μας συνοδεύει σε όλη μας την καριέρα και την ζωή μας...» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: «Αν επιτευχθεί το τρεμπλ, θα μας συνοδεύει σε όλη μας την καριέρα και την ζωή μας...»


Το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν ελπίζει ο τεχνικός της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας, να είναι το μεθαυριανό (06/07), με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη. Ο προπονητής της Ένωσης δήλωσε ακόμα στην ΕΡΤ ότι αν επιτευχθεί το τρεμπλ, θα συνοδεύει τα μέλη της αθηναϊκής ομάδας σε όλη την καριέρα και την ζωή τους.

Ανέφερε: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, καταλαβαίνω την δυσκολία να αγωνίζεσαι τον μήνα Ιούλιο. Την επόμενη εβδομάδα κλείνουμε 1 χρόνο μαζί. Μετά από 2 εβδομάδες αποχής, λόγω κορονοϊού, θέλαμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. 

Ξέραμε ότι δεν θα ήταν παιχνίδι υψηλού ρυθμού, δώσαμε έμφαση στα αμυντικά μας καθήκοντα. Μας προβλημάτισε ο αντίπαλος, αλλά βρήκαμε λύσεις, ήμασταν αποτελεσματικοί. Είναι σημαντικό ότι υπήρχε ευστοχία, καθώς και ότι μοιράστηκε ο χρόνος μεταξύ των αθλητών. 

Ελπίζω μεθαύριο να είναι το τελευταίο παιχνίδι μας στην σεζόν, για πολλούς λόγους. Δουλεύουμε επαγγελματικά, δεν θα πρέπει να χαλαρώσουμε, ο στόχος του τρεμπλ είναι μεγάλος. Η αγωνιστική μας εικόνα επιβεβαιώνει ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Μεθαύριο θα έχουμε πολύ ενέργεια για τον μεγάλο στόχο, ο οποίος αν επιτευχθεί θα μας συνοδεύει σε όλη μας την καριέρα και την ζωή μας...».

No comments