Δημητρούλιας: «Σπουδαίο αυτό που πετύχαμε, θα μας ακολουθεί για πάντα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δημητρούλιας: «Σπουδαίο αυτό που πετύχαμε, θα μας ακολουθεί για πάντα»

Για πάντα θα ακολουθεί η σημερινή 'μέρα, της κατάκτησης του τρεμπλ, τα μέλη της ΑΕΚ, δήλωσε στην ΕΡΤ ο προπονητής της Ένωσης, Δημήτρης Δημητρούλιας, που τόνισε ότι αυτό που πέτυχε η αθηναϊκή ομάδα είναι σπουδαίο. 

Ανέφερε: «Πολλά συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, σήμερα απέδειξε γιατί βρίσκεται στους τελικούς. Για εμάς, είναι μια ιστορική 'μέρα, η οποία θα μας ακολουθεί για πάντα. Μας έτυχαν πολλά κατά την διάρκεια της σεζόν, κουραστήκαμε, όμως δεν το βάλαμε κάτω. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον χρηματοδότη και ιθύνοντα νου της ομάδας, κ. Σταμάτη Παπασταμάτη, το σταφ, το μάνατζμεντ, τους αθλητές. Είναι σπουδαίο αυτό που πετύχαμε. Έχουμε κλείσει 1 χρόνο μαζί, διήρκεσε πάρα πολύ η αγωνιστική περίοδος, αλλά τα καταφέραμε. Βρεθήκαμε πολλές φορές στο καναβάτσο φέτος, πήραμε ωστόσο τα αποτελέσματα. Είμαι ευτυχής που είμαι ο leader αυτής της ομάδας. 

Τεχνικά, είναι πολλά αυτά που μπορούμε να συζητήσουμε για το σημερινό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είχε υψηλά ποσοστά ευστοχίας και τόσο αυτό, όσο και τα περάσματα της μπάλας στον πίβοτ, τον κράτησαν στην αναμέτρηση. Εμείς πετύχαμε γκολ στο τρέξιμο. Όταν το ματς οδηγείται στην παράταση, κρίνεται στην ενέργεια, στην φυσική κατάσταση και το κερδίζει αυτός που το θέλει περισσότερο». 

No comments