Ψηλώνει με Κόντη ο Φαίακας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ψηλώνει με Κόντη ο Φαίακας


 Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του greekhandball.com με την ανανέωση της συνεργασίας του Φαίακα Κέρκυρας με τον Αντώνη Κόντη, τον οποίο ο σύλλογος του Ιονίου χαρακτηρίζει στη σχετική ανακοίνωση του ως '' έναν αθλητή που έχει αγαπηθεί και δεθεί όσο λίγοι με τον κόσμο και με την κερκίδα , του νησιού στο οποίο μεγάλωσε ενώ αποτελεί πρότυπο αθλητή για μικρούς και μεγάλους ''.

Ο Κόντης, στα 18 του έφυγε από την Κέρκυρα και αγωνίστηκε στις εξής ομάδες με τις αντίστοιχες συμμετοχές και διακρίσεις :

AEK 2009-2012 : κατακτώντας ένα πρωτάθλημα, συμμετέχοντας σε 3 συνεχόμενα final 4, όπου στα δύο από αυτά κατέκτησε με την ομάδα του τη 2η θέση, καθώς πήρε μέρος στα προκριματικά του Challenge Cup δύο συνεχόμενες χρονιές , στα προκριματικά του Champions Legue και στη διοργάνωση EHF.

ΧΑΝΘ 2012-2016 : παίζοντας βασικός σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του, βοηθώντας την τα μέγιστα να πετύχει τους στόχους της.

Φίλιππος Βέροιας 2016-2017 : με συμμετοχή στο final 4  και EHF.

Ολυμπιακός 2018-2019 : Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Στη συνέχεια, επιστροφή στον Φαίακα.

Στα αξιοσημείωτα για τον αθλητή  είναι η συμμετοχή του με το εθνόσημο  στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη 2011.

Πρόεδρος και ΔΣ  του Φαίακα εύχονται  στον Κόντη να είναι υγιής και να βοηθήσει και αυτός  ώστε η ομάδα  να πετύχει το στόχο της για τη νέα σεζόν, αυτόν της παραμονής στην κατηγορία.

Αντώνης Κόντης : " Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι θα είμαι για άλλη μια χρόνια μέλος του Φαίακα Κέρκυρας, της ομάδας που αντιπροσωπεύει το νησί μου στην A1 Handball Premier. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με τις επιστροφές των Κερκυραίων που έγιναν στην ομάδα, καθώς και με τις ήδη υπάρχουσες ανανεώσεις σε αθλητές και τεχνικό επιτελείο.

Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό τιμ του Φαίακα Κέρκυρας για την εμπιστοσύνη και την στήριξη προς το πρόσωπό μου. Από πλευράς μου θα δώσω το 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της .

Εύχομαι να έχουμε μια υγιή χρόνια και σύντομα οι φίλαθλοι μας ,αυτό το φανταστικό  κοινό ,να επιστρέψει πάλι πίσω στη θέση του και να μας υποστηρίξει ξανά ,όπως μόνο αυτοί ξέρουν ''.

No comments