Ο Αιγύπτιος, Αλ Χαραγκάβι, είναι η πρώτη μεταγραφή του Διομήδη Άργους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Αιγύπτιος, Αλ Χαραγκάβι, είναι η πρώτη μεταγραφή του Διομήδη Άργους


Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αιγύπτιο, Μοχάμεντ Αλ Χαραγκάβι, ανακοίνωσε ο Διομήδης Άργους. Πρόκειται για 25χρονο που αγωνίζεται τόσο ως δεξιός εξτρέμ, όσο και ως δεξιός ίντερ και αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Τελευταία ομάδα του ήταν η αιγυπτιακή Aviation Handball Club, από την οποία μάλιστα ξεκίνησε την πορεία του στο χάντμπολ και με την οποία έχει κατακτήσει 5 Πρωταθλήματα. Επιπλέον, έχει αγωνιστεί στη Δανία, το 2016, με την φανέλα της Randers HH, στη Βοσνία το 2017 με την RK Vogosca, στην Ελβετία το 2018 με την RTV 1879 Basel, και την RK Eurofarm Pelister στη Βόρεια Μακεδονία.

Ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος που θα είμαι μέλος του Διομήδη. Γνωρίζω πως έχει μια μεγάλη ιστορία στην Ελλάδα και ένα πολύ καλό όνομα στην Ευρώπη, μέσω των εμφανίσεων του και της ευρωπαϊκής κατάκτησης του Challenge Cup. Θα κάνω τα πάντα για να δείξω τον καλύτερο εαυτό μου. Ήρθε η ώρα να δώσω όσα περισσότερο μπορώ για να φτάσω στο ανώτατο επίπεδο με τους συμπαίκτες μου και να κάνω όλους όσοι μας στηρίζουν χαρούμενους και περήφανους για εμάς. Ανυπομονώ να έρθω κοντά σας και να γνωριστώ με όλη την ομάδα!»

No comments