Και επισήμως ο Μυλωνάς συνεχίζει με την ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Και επισήμως ο Μυλωνάς συνεχίζει με την ΑΕΚ

 


Σε επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του greekhandball.com , η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χριστόδουλο Μυλωνά. Ο 24χρονος (13/05/1995) διεθνής αριστερός ίντερ, ύψους 1,90 μ., υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της ΑΕΚ έως το καλοκαίρι του 2022, συμπληρώνοντας μία πενταετία με τον “Δικέφαλο” στο στήθος.

Ο Χριστόδουλος Μυλωνάς φόρεσε για πρώτη φορά την “κιτρινόμαυρη” φανέλα το 2017 και μέσα σε 4 χρόνια έχει κατακτήσει 2 Πρωταθλήματα Ελλάδος, 1 Κύπελλο και 1 EHF European Cup. Ο Μυλωνάς έχει αγωνιστεί σε 135 επίσημους αγώνες και έχει πετύχει 383 τέρματα, αποτελώντας τον 7ο κορυφαίο σκόρερ στην Ιστορία του τμήματος.

Μετά την επισημοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου, ο Χριστόδουλος Μυλωνάς δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα για ακόμα μία χρονιά με την ΑΕΚ! Θα καταβάλω τα μέγιστα για να πραγματοποιήσουμε μία εξίσου πετυχημένη χρονιά όσο η περσινή, όπου κατακτήσαμε τα πάντα. Εύχομαι να έχουμε μια υγιή χρονιά και με τον κόσμο στο πλευρό μας να μείνουμε στην κορυφή“.

No comments