Ο Θεόδωρος Γκίνης προπονητής σε αναπτυξιακά του ΓΑΣ Καματερού - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Θεόδωρος Γκίνης προπονητής σε αναπτυξιακά του ΓΑΣ Καματερού


Ο τεχνικός, Θεόδωρος Γκίνης, προσλήφθηκε από τον ΓΑΣ Καματερού, ώστε να προπονεί τα αναπτυξιακά τμήματα των Παίδων και των Παμπαίδων Α'. 


Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΓΑΣ Καματερού:


«Ο ΓΑΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη να ανακοινώσει την συνεργασία του με τον πολύπειρο και καταξιωμένο προπονητή Θεόδωρο Γκίνη. Η συνεργασία μας αφορά την ομάδα των Παίδων και των Παμπαίδων Α΄, αλλά και στην πορεία της χρονιάς την ανασυγκρότηση της αντρικής ομάδας με γηγενή παιδιά του συλλόγου αλλά και με αθλητές που μεγάλωσαν στον ΓΑΣΚ και που βρίσκονται αυτήν την στιγμή σε διάφορες ομάδες ως δανεικοί.

Ο Θοδωρής Γκίνης έχει πλούσιο βιογραφικό ως προπονητής στην Α1 με τις ομάδες των Βριλησσίων, του Ηλυσιακού, του Κορωπίου, του Δικέα, καθώς και μεγάλη εμπειρία στα ηλικιακά τμήματα με υπηρεσία στις ομάδες των Βριλησσίων, του Δικέα, και τέλος του Ολυμπιακού Πειραιώς κατακτώντας μάλιστα και την 2η πανελλήνια θέση στους Παίδες με τους Ερυθρόλευκους.

Θεοδωρή Γκίνη καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΓΑΣΚ και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο σου έργο με τον σύλλογό μας!».

No comments