'' Κάτι '' έχει η Βοσνία με την Ιταλία, επανάληψη της ιστορίας στο χάντμπολ... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

'' Κάτι '' έχει η Βοσνία με την Ιταλία, επανάληψη της ιστορίας στο χάντμπολ...

 

Η Εθνική μας ομάδα, έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης μετά και την νίκη-έκπληξη της Ιταλίας από την Βοσνία, με 25-22 ενώ αποδείχθηκε παράλληλα ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ενδεχομένως απέφυγε περιπέτειες στην πρεμιέρα με τις Βόσνιες, χάρη στην προσοχή που έδειξε.

Στην επιστροφή της σε διεθνείς διοργανώσεις μετά από 12 χρόνια, η Βοσνία έδειξε πάθος και πείσμα και πήρε την νίκη επί των Ιταλίδων ( ημίχρονο 15-12 για την Βοσνία ).

Μοιάζει η Βοσνία σα να έχει...προηγούμενα με την Ιταλία, καθώς, σε πολλές περιπτώσεις της  έχει κάνει ζημιά σε επίπεδο Εθνικών ομάδων, σε διάφορα σπορ, με πιο χαρακτηριστική των τελευταίων ετών την εκτός έδρας ισοπαλία-σοκ στο ποδόσφαιρο για το Νations League μετά από 11 σερί νίκες της Σκουάντρα Ατζούρα του Μαντσίνι, που εκτέθηκε από την αδύναμη και δίχως νίκη Βοσνία...

Ο προπονητής της Βοσνίας Ράνταν Ρόβτσανιν δήλωσε : «Είναι μια μεγάλη νίκη για την ομάδα μας. Είμαι περήφανος για τις αθλήτριες μου. Θα δούμε τι μπορούμε να διεκδικήσουμε από τον όμιλο μετά το ματς Ελλάδας- Λετονίας».

Καη η προπονήτρια της Ιταλίας, Ελενα Μπαράνι, επεσήμανε : «Είχαμε πολλά χαμένα σουτ και σπαταλήσαμε πολύ ενέργεια για να γυρίσουμε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Τα λάθη που κάναμε μας κόστισαν. Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά τίποτα δεν έχει ακόμα κριθεί».

ΒΟΣΝΙΑ (Ρόβτσανιν) : Α. Γκούντελι, Τσούριτς, Τσούτουρα 1, Ίλιτς 1, Κνέζοβιτς, Κολάσινατς 5, Μ. Γκούντελι 5, Ντέμιτς 4, Νταούτοβιτς, Μπόρας, Σελίμοβιτς, Ίσιτς 3, Βούκλις, Βράντσιτς 3, Ζβέκιτς, Τόπιτς 3.

ΙΤΑΛΙΑ (Τεντέσκο) : Πόντα, Στεφανέλι, Ντάλα Κόστα 5, Ροτόντο 1,Ντελ Μπάλτζο 2, Φάμπο 1, Προύντσερ, Κ. Ντιογκάμπ, Β. Ντιογκάμπ, Μανόλοβιτς 8, Ντι Πιέτρο, Έντερ, Ρομέο 1, Λαουρέτι Μάτος 2, Στέτλερ 2, Λουχίν.

Διαιτητές: Ε. Βιτάκου – Α. Βιτάκου (Κόσοβο). Δίλεπτα: 5-1 . Πέναλτι: 4/4 – 4/4




No comments