Οι σπουδές φέρνουν αλλαγή για τον Παπάζογλου ; - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι σπουδές φέρνουν αλλαγή για τον Παπάζογλου ;

 


Ο διεθνής ίντερ της Δράμας Θανάσης Παπάζογλου, έχει επιπλέον λόγους αυτές τις ημέρες ώστε να σκέφτεται το μέλλον του στο χάντμπολ.

Ο 19χρονος αθλητής, που ξεκίνησε στην Προσοτσάνη και αναδείχθηκε σε αυτό το θερμοκήπιο ταλέντων και παράλληλα καλλιεργημένων παιδιών που προχωρούν και στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση τους, κατανοεί ότι μετά την πανδημία και την, με όποιο τρόπο, επιστροφή στην κανονικότητα, θα πρέπει να συνδυάσει το χάντμπολ με τις σπουδές του.

Ως δευτεροετής φοιτητής του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, θα χρειασθεί να παρακολουθεί πλέον τα μαθήματα και αυτό σημαίνει ότι θα εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη.

Με αυτή την προοπτική, πρακτικά, γίνεται δυσκολότερη η συνέχιση της παρουσίας του στην ομάδα της Δράμας, αλλά, παράλληλα εξηγείται και ο λόγος για τον οποίο ακούσθηκε ότι ο ΠΑΟΚ ασχολείται με τον Θανάση Παπάζογλου.

Βεβαίως, είναι σαφές ότι ο νεαρός είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την Δράμα και παρόντος Τογανίδη, έχει κάθε λόγο να αισθάνεται έτσι...

Η αναφορά σε ενδιαφέρον για τον εξαιρετικό αθλητή, από ομάδα του εξωτερικού, δεν γνωρίζουμε εάν ευσταθεί, καθώς, δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά, ωστόσο, δεν θα πρέπει να αποκλεισθεί.

Ολο και πιο έντονα, βεβαίως, τις τελευταίες ώρες, ακούγεται ότι θα ακολουθήσει και εκείνος τον δρόμο προς την Ισπανία...

Προς το παρόν, ο Θανάσης Παπάζογλου είναι υπό σκέψη και τίποτα δεν έχει κριθεί για την ομάδα όπου θα αγωνίζεται στη σεζόν 2021-2022, πάντα, βεβαίως υπό τη σκέπη της Προσοτσάνης....


No comments