Πελεκίδης: «Έχουμε κίνητρο για ακόμη περισσότερα - Γίνονται οι κατάλληλες κινήσεις, ώστε να ανέβουμε επίπεδο» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πελεκίδης: «Έχουμε κίνητρο για ακόμη περισσότερα - Γίνονται οι κατάλληλες κινήσεις, ώστε να ανέβουμε επίπεδο»



Κίνητρο για ακόμη περισσότερα έχει η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, υπογράμμισε στην ΕΡΤ ο προπονητής της, Δημήτρης Πελεκίδης, μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Δήλωσε: «Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Βέροιας για την προσπάθεια. Ήταν πάρα πολύ περίεργη η σεζόν, συμπληρώσαμε 11 μήνες και όλοι μας είχαμε κουραστεί κυρίως πνευματικά. Χίλια μπράβο στις παίκτριές μου, είναι άξιες νταμπλούχες. 

Στην σειρά των τελικών, αλλά και σε όλη την διάρκεια του Πρωταθλήματος δείξαμε ποιά ήταν η καλύτερη ομάδα, νικήσαμε πιο εύκολα στον πρώτο τελικό και στον δεύτερο γνωρίζαμε ότι θα ήταν πιο δύσκολος και θα χρειαζόταν ειδική διαχείριση, όμως τα καταφέραμε. Δίκαια κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα.

Οδηγούσαμε το ματς και στα κακά διαστήματά μας -και βέβαια όταν ο αντίπαλος έβρισκε λύσεις-, το σκορ μειωνόταν. Ξέρουμε, ωστόσο, πώς να διαχειριστούμε το παιχνίδι, όταν κάτι πηγαίνει στραβά. 

Το τρίτο διαδοχικό νταμπλ είναι πολύ μεγάλη υπόθεση, το μπάτζετ όμως δεν είναι αυτό που κάνει την διαφορά. Υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζουν την ομάδα, όπως ο κ. Χασεκίδης, ο κ. Κατσαρής, ο Βακάλης, οι φυσιοθεραπευτές κ.ά. χωρίς την συνδρομή των οποίων δεν θα καταφέρναμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. 

Έχουμε κίνητρο για ακόμη περισσότερα. Στόχος μας είναι ξανά ενόψει της νέας σεζόν το νταμπλ, θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε και πάλι. Η φετινή πορεία μας στην Ευρώπη μάς έχει ανοίξει την όρεξη, υπάρχει διάθεση και γίνονται οι κατάλληλες κινήσεις, ώστε να ανέβουμε επίπεδο».

No comments