Παρελθόν και επίσημα από την ΑΕΚ οι Πέντερσεν, Χίκερουντ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παρελθόν και επίσημα από την ΑΕΚ οι Πέντερσεν, Χίκερουντ



Την λύση της συνεργασίας της με τους Γιέσπερ Μέινμπι Πέντερσεν, Χοακίμ Αντρέ Χίκερουντ ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Η Ένωση είχε γνωστοποιήσει την απόκτηση των δύο Σκανδιναβών στις 16 Απριλίου, με στόχο να ενισχύσουν την ομάδα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, δίχως να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εγχώριες διοργανώσεις. Η αποστολή εξετελέσθη και οι δύο αθλητές αποδεσμεύτηκαν από την αθηναϊκή ομάδα.
 


Η ανακοίνωση για τον Πέντερσεν:


«Η ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Jesper Meinby Pedersen, τον οποίο και ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του και τη συνεισφορά του στην ομάδα Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Δανός ίντερ αγωνίστηκε σε 4 αγώνες στο EHF European Cup σκοράρωντας 10 γκολ με τη φανέλα του “Δικεφάλου” και συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής.

Jesper, σε ευχαριστούμε!».



Η ανακοίνωση για τον Χίκερουντ:


«Η ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Joakim Andre Hykkerud, τον οποίο και ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του και τη συνεισφορά του στην ομάδα Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Νορβηγός πίβοτ ήρθε στην ΑΕΚ έχοντας το δικαίωμα να αγωνιστεί μόνο στους ευρωπαϊκούς αγώνες και με 4 συμμετοχές και 7 τέρματα συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του EHF European Cup.

Joakim, σε ευχαριστούμε!».

No comments