Παπαδόπουλος και Πολύδωρος ανανέωσαν στην Δράμα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παπαδόπουλος και Πολύδωρος ανανέωσαν στην ΔράμαΑδάμ Παπαδόπουλος και Έκτορας Πολύδωρος παραμένουν στην Δράμα για ακόμη μία σεζόν. Ο 26χρονος και ο 25χρονος αντίστοιχα πίβοτ προσέφεραν τα μέγιστα στην προσπάθεια της ομάδας και έτσι συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ των πλευρών.

Ο Παπαδόπουλος σχολίασε για την παραμονή του στους Δραμινούς: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω για άλλη μια χρονιά στην Δράμα και θα μπορέσω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την όλη προσπάθεια που γίνεται εδώ και πολλά χρόνια στο Πρωτάθλημα και ελπίζω του χρόνου και στην Ευρώπη. Η ομάδα έχει πολλές φιλοδοξίες και κοιτάει ψηλά όπως πάντα άλλωστε. Υπάρχει μέταλλο και πολύ καλή χημεία με συμπαίκτες, προπονητές και διοίκηση και θέλω πολύ του χρόνου να παρουσιαστούμε πολύ δυνατότεροι».

Από την άλλη, ο Πολύδωρος τόνισε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος της Δράμας για ακόμα μια χρονιά. Το καλό κλίμα, η άψογη συνεργασία με συμπαίκτες προπονητές και διοίκηση και η σκληρή δουλειά που γίνεται μέσα στο γήπεδο έκαναν την απόφαση μου πολύ εύκολη. Στόχος μας να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά στην Handball Premier και να κάνουμε μια αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη. Εύχομαι πρώτα απ' όλα υγεία και ελπίζω να έχουμε από την επόμενη χρονιά και την παρουσία των φιλάθλων μας, οι οποίοι μας έχουν λείψει πολύ όλο αυτό το διάστημα».

No comments