Δεν ...άντεξε αυτή την φορά στο μαρκάρισμα ο Σώτος... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δεν ...άντεξε αυτή την φορά στο μαρκάρισμα ο Σώτος...

 


Αν και εξαιρετικός ως πίβοτ, ο Σώτος ( όπως ήταν το χαϊδευτικό του όσο έπαιζε...) Μαραγκός ...υπέκυψε στο πιο...αποτελεσματικό μαρκάρισμα που του έγινε και πλέον συγκαταλέγεται στους παντρεμένους.


Συνέδεσε το όνομα του άρρηκτα με τον Διομήδη, με τον οποίο αγωνίσθηκε από το 2011 έως το 2014 ( μετακινήθηκε από τον ΠΑΟΚ ) και  κατέκτησε τα 2 πρωταθλήματα όπως και το Τσάλλεντζ Καπ με τους '' Λύκους ''. 

Στη φωτο, ο Σωτήρης Μαραγκός με τη φανέλα με το νούμερο 13, με τον Διομήδη, στον ευρωπαϊκό τελικό με την ελβετική Βάκερ Τουν στο Λουτράκι. 

Ξεχωριστές στιγμές για έναν άνθρωπο...Η κορύφωση της καριέρας του και το πέρασμα σε άλλο κύκλο στη ζωή του...

Να είναι καλά, πρώτα ο Θεός....

Ο Διομήδης του ευχήθηκε με έναν ξεχωριστό ( όπως πάντα...) τρόπο και με ειλικρινή αγάπη :

'' Στυλοβάτης της χρυσής Ευρωπαϊκής πορείας και της κατάκτησης των πρωταθλημάτων ο Σωτήρης Μαραγκός. Αγάπησε και αγαπήθηκε από όλον τον κόσμο του Διομήδη και ήταν αναμενόμενο να γεμίσουν χαρά όλους μας τα χαρμόσυνα νέα!

Ολόθερμες ευχές από όλους μας Σώτο! Σας ευχόμαστε από καρδιάς μια ζωή με υγεία και ευτυχία.! Να ζήσετε ευτυχισμένοι και αγαπημένοι και ο δρόμος σας να είναι γεμάτος με όμορφες περιπέτειες! ''.

Στο Αργος θα θυμούνται πάντα με αγάπη τον Μαραγκό.

Οχι μόνο γιατί προσέφερε αλλά και επειδή έδειξε όταν, όπου και όπως έπρεπε, την αγάπη του στον Διομήδη, βάζοντας αποδεδειγμένα  την πράσινη φανέλα σε προτεραιότητα...



No comments