Η εξτρά απουσία της ΑΕΚ, τι είπαν Δημητρούλιας και Γούσιος για τον αγώνα των Δικεφάλων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η εξτρά απουσία της ΑΕΚ, τι είπαν Δημητρούλιας και Γούσιος για τον αγώνα των Δικεφάλων


 

AEK εναντίον ΠΑΟΚ την Κυριακή στις 6 μ.μ. στην αίθουσα '' Κασιμάτης '' του ΟΑΚΑ  στην πρεμιέρα των πλέϊ οφ του πρωταθλήματος της Handball Premier, με τις δύο ομάδες να συναντώνται ξανά μετά από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Για την Ενωση δεν υπολογίζεται ο Λέμος που δεν είναι 100% έτοιμος μετά τον τραυματισμό του στους αγώνες με την Ισταντς και δεν πρόκειται να υπάρξει ρίσκο με την συμμετοχή του ενώ ο ΠΑΟΚ θα είναι χωρίς τον Παλάσκα, αλλά, αναμένεται ότι άλλοι παίκτες του οι οποίοι έχουν μικροπροβλήματα τραυματισμών, θα σταθεί εντέλει δυνατό να αγωνισθούν.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Δημήτρης Δημητρούλιας τόνισε στο greekhandball.com  : '' Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Το στοίχημα για εμένα και το προπονητικό τιμ είναι να επανέλθουμε, γιατί η ομάδα κουράσθηκε τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Θέλουμε, όσο μπορούν τα παιδιά, να αδειάσουν το μυαλό τους, να έχουν λίγες και καθαρές πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε την νίκη, ανεξάρτητα από τις όποιες απουσίες έχουμε και θα παίξουμε για να την πάρουμε. Το παιχνίδι θα έχει κοινά αλλά και διαφορετικά στοιχεία σε σχέση με τον τελικό του Κυπέλλου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι λιγότερο ή περισσότερο δύσκολο. Σίγουρα, ωστόσο, θα έχει λιγότερο εκνευρισμό, καθώς, έχει άλλο χαρακτήρα ενώ και οι δύο ομάδες θα απλώσουν και άλλα χαρτιά. Χρειαζόμαστε τους 2 βαθμούς, που θα είναι πολύτιμοι για εμάς στη διαχείριση της ομάδας στα πλέϊ οφ ''. 


Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Πάνος Γούσιος δήλωσε στο greekhandball.com  : '' Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου. Στόχος μας στα πλέϊ οφ, είναι να βρεθούμε στους τελικούς του πρωταθλήματος. Ξεκινάμε με το δυσκολότερο από τα 4 ματς, καθώς μάλιστα παίζουμε εκτός έδρας. Εχουμε προετοιμασθεί και θέλουμε να παρουσιασθούμε όπως και στον τελικό και να διεκδικήσουμε μέχρι και το τελευταίο λεπτό την νίκη ''. 

No comments