Θα μπούν να παίξουν για τον Γιάννη τους.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Θα μπούν να παίξουν για τον Γιάννη τους....

 


Ετσι θα ήθελε να βλέπει την ομάδα του, την Βέροια 2017, ο Γιάννης Χασιώτης...

Ενωμένη, μία ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, όπως στο γεύμα που είχαν όλοι μαζί πριν από 25 ημέρες, τότε που ακόμα όλα ήταν όμορφα και ήρεμα, καθώς, δεν είχε χτυπήσει ο δαίμονας του κορωνοϊού τον Γιάννη Χασιώτη, ο οποίος έφυγε από κοντά μας και κηδεύθηκε την Πέμπτη το απόγευμα....

Αθλήτριες και τεχνικό τιμ, βρήκαν το κουράγιο, μάζεψαν τα κομμάτια τους και συμφώνησαν ότι θα έπρεπε να μπούν και πάλι στο γήπεδο, ώστε με αυτόν τον τρόπο να τιμήσουν τη μνήμη του Γιάννη, του προέδρου της ομάδας τους. 

Ηδη, από την επομένη της κηδείας, είναι στο γήπεδο και προπονούνται καθημερινά, με αφοσίωση και σθένος, ώστε να είναι έτοιμη, παρά το τεράστιο σοκ, η Βέροια 2017 την Τετάρτη στον πρώτο τελικό με τον ΠΑΟΚ, για τον τίτλο στο πρωτάθλημα.

Το γεγονός ότι δεν πραγματοποιήθηκε η τελευταία αγωνιστική των πλέϊ οφ, με το ματς ΠΑΟΚ-Βέροια, που ήταν βαθμολογικά αδιάφορο, τιμά ΟΧΕ, ΠΑΟΚ και Νέα Ιωνία καθώς δέχθηκαν το εύλογο αίτημα της ομάδας της Ημαθίας, ωστόσο, τα κορίτσια της Βέροιας 2017 και ο προπονητής τους Τεό Παυλίδης με τους συνεργάτες του, θα κάνουν αυτό ακριβώς που θα ήθελε και ο Γιάννης Χασιώτης.

Θα μπούν να αγωνισθούν, γιατί πολύ απλά, αυτό θα ήθελε και ο Γιάννης τους...

Στα κορίτσια και το τεχνικό τιμ της Βέροιας 2017, ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ για την στάση τους...

Ο αθλητισμός έχει αξία, όταν στα δύσκολα, συναντάς τέτοιες υπέροχες συμπεριφορές, αγάπης και αναγνώρισης...

No comments