Live ενημέρωση από το... στολίδι της Κοζάνης, το ΔΑΚ Λευκόβρυσης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Live ενημέρωση από το... στολίδι της Κοζάνης, το ΔΑΚ Λευκόβρυσης


Το greekhandball.com βρίσκεται στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης, το «διαμάντι» της Κοζάνης, και θα ενημερώνει σε ζωντανό χρόνο για όλα όσα λαμβάνουν χώρα στο γήπεδο, στο πλαίσιο του Final-4 για το Κύπελλο Ανδρών χάντμπολ.


Πρώτα η ΑΕΚ και λίγο αργότερα ο Διομήδης Άργους αφίχθησαν στο ΔΑΚ και πλέον οι δύο ομάδες βρίσκονται εντός αγωνιστικού χώρου και προετοιμάζονται για την έναρξη της μεταξύ τους αναμέτρησης (πρώτος ημιτελικός), που έχει προγραμματιστεί για τις 14:00. Στις 16:30 θα ξεκινήσει ο δεύτερος ημιτελικός της διοργάνωσης, ΠΑΟΚ - Φίλιππος Βέροιας.


Παρά το γεγονός πως οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία θεατών, η ελληνική Αστυνομία έχει λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Στην παρακάτω φωτογραφία, μάλιστα, φαίνεται η κλούβα των ΜΑΤ.


Εκπαιδευμένο σκυλί της Αστυνομίας μύρισε, συνοδευόμενο από δύο αστυνομικούς, όλους τους χώρους του γηπέδου, εσωτερικά και εξωτερικά, μεταξύ 12:00 και 12:30 και ελέγχθηκε έτσι η πιθανότητα να έχει τοποθετηθεί βόμβα στο ΔΑΚ.

Στα αγωνιστικά, ο σταρ της ΑΕΚ, Κριστιάν Ουγκάλντε, ο οποίος είχε υποστεί ρήξη χιαστών στην αρχή της σεζόν και απουσίασε σε όλη την διάρκειά της, γυμνάστηκε χρησιμοποιώντας μπάλα, ενώ οι Σκανδιναβοί, Αντρέ Χοακίμ Χίκερουντ, Γιέσπερ Μέινμπι Πέντερσεν, έκαναν τρέξιμο.

Στις 13:07 η ΑΕΚ αποσύρθηκε στα αποδυτήρια και ένα λεπτό αργότερα αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και ο Διομήδης Άργους. 

Η συνέχεια της ενημέρωσης θα γίνει από τα live των αγώνων. Μείνετε συντονισμένοι στο greekhandball.com.

No comments