Σ.Παπασταμάτης στο greekhandball.com : '' Τα καλύτερα είναι μπροστά μας... '' - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σ.Παπασταμάτης στο greekhandball.com : '' Τα καλύτερα είναι μπροστά μας... ''

 



Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ και Αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής, Σταμάτης Παπασταμάτης, εμφανώς ικανοποιημένος όσο και συγκινημένος, είπε στο greekhandball.com για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου :

" Ναι, είναι αλήθεια αυτό που με ρωτάτε. Οντως νιώθω δικαίωση για αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια. Η σημερινή ημέρα είναι η κορύφωση όλων όσων κάναμε σε αυτό το διάστημα. Συγχαρητήρια σε όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία, αθλητές, τεχνικό και διοικητικό τιμ, σε όλους όσοι ήταν δίπλα μου. Ευχαριστώ την οικογένεια μου για την σταθερή συμπαράσταση της. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Στο διάστημα που είμαι στο τιμόνι του χάντμπολ της ΑΕΚ, έκανα και λάθη και σωστά, αλλά, έμαθα από τα λάθη μου και προχώρησα. Οταν μπήκα στον χώρο του χάντμπολ, έχοντας έως τότε μόνο την σταθερή επαφή ως οπαδός της ΑΕΚ, δεν το περίμενα Με σοβαρή δουλειά όμως και έχοντας καλό προπονητικό τιμ με σωστές επιλογές με διόρθωση λαθών φέραμε την ΑΕΚ στην κορυφή της Ευρώπης όπως της αξίζει. Κάθε καλό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για καλύτερα πράγματα. Θα προσπαθήσουμε για να πάμε σε παραπάνω διοργανώσεις και να κάνουμε τη δημιουργία δικού μας γηπέδου. Να συνδράμει και η πολιτεία, όπως έχει, καλώς και σε άλλες ομάδες, ώστε η ΑΕΚ να αποκτήσει δικό της γήπεδο. Με όποιο τρόπο η Πολιτεία πρέπει να υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια της ΑΕΚ, που διαφημίζει το ελληνικό χάντμπολ και την Ελλάδα διεθνώς''.

Και για το σύνθημα που ακούσθηκε από την εξέδρα στην Κάνηθο, για τον ίδιο από τους φίλους της ΑΕΚ οι οποίοι τον αποθέωναν, μας είπε χαμογελώντας  : 

'' Ποιός ξέρει ; Μπορεί και να είναι..τρελός ο Πρόεδρος....Η αλήθεια είναι ότι ο μεγάλος μου έρωτας είναι η ΑΕΚ, είμαι οπαδός της και θα συνεχίσω να είμαι...''.

No comments