Με δύο Υπουργούς ( έναν Ενωσίτη...) στον τελικό η ΑΕΚ ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με δύο Υπουργούς ( έναν Ενωσίτη...) στον τελικό η ΑΕΚ !

 



Δύο Υπουργοί της κυβέρνησης θα είναι  την Κυριακή στη Χαλκίδα, στο κλειστό της Κανήθου, για τον δεύτερο τελικό του EHF European Cup, ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ισταντς, με τυπικά γηπεδούχο αυτή την φορά την σουηδική ομάδα.

Οπως πληροφορήθηκε το greekhandball.com , θα είναι στην εξέδρα στο '' Τάσος Καμπούρης '', κοντά στην προσπάθεια της ΑΕΚ, ο Στερεοελλαδίτης Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος ποτέ δεν έκρυψε τα ζεστά Ενωσίτικα αισθήματα του, ως αφοσιωμένος ΑΕΚτζής ενώ έχει και έναν επιπλέον λόγο ώστε να βρίσκεται στον τελικό, δοθέντος ότι '' παίζει μπάλα '' εντός έδρας, στην ευρύτερη εκλογική περιφέρεια του.

Αλλά, μαζί του θα είναι στον τελικό και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, δεδηλωμένος φίλαθλος του ΟΦΗ, που θα ήθελε φυσικά να δεί μία ελληνική ομάδα να σηκώνει ευρωπαϊκό τρόπαιο και μάλιστα σε έδαφος ελληνικό ενώ είναι δεδομένη και η αποφασιστικότητα που έδειξε ώστε να υποστηριχθεί η προσπάθεια της ΑΕΚ να παίξει με την Ισταντς στο κυρίως κλειστό του ΟΑΚΑ, προτού ανατραπούν λόγω κορωνοϊού τα δεδομένα.   

Στην Χαλκίδα θα μεταβούν επίσης και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Βαγγέλης Ασλανίδης όπως και ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου. 

  

No comments